Vibračná doska - za a proti

15. jún 2023

Ahojte, pomaha pri chudnuti? Ktoru sa oplati kupit?

nina255
15. jún 2023

Najlepsie ziadnu 😄 peniaze sa daju minut aj lepsie, ako na plosinu ktora neviem ako by mohla pomahat v chudnuti…jedine co ti pomoze schudnut je byt v kalorickom deficite

beata_k
15. jún 2023

Tak jednoducho to nefunguje. Zial, musis to odmakat. 🏋️

franica
15. jún 2023

Moja svokra (áno je síce staršia) si to požičala od kamarátky, ktorá povedala, nech si berie do čerta, lebo je to blbosť, ktorá nepomáha 😃, tak ona že aspoň skúsi... Nejak si s tým nešťastne rozhegala kostru, že odvtedy ju bolí v jednom mieste v krížoch. Radšej mohla nejaké prechádzky robiť miesto pozerania telky 😑

svetlonos
15. jún 2023

Za - kedcsi velmi unavena, vytrasecta to a nedovoli zaspat 😂
Proti- je to blbost, nechapem, ze ludia na taku vtakovinu veria.

autor
15. jún 2023

Tak je rozhodnute. 😅 Dakujem baby

althejka
16. jún 2023

No ja som asi hlupa,ale ja ju zboznujem. vzdy po cviceni si dam 10 minut, vytrasiem svaly, nemam svalovice, spevnim prdel a brucho, ja som spokojna. Jasne ze som ju nekupila naivne s tym, ze je to jediny komponent ,ktory mi pasivne prinesie ine telo,ale ako doplnok si to neviem vynachvalit. Mam ju uy cez rok a je to pravidelna sucast,ak necvicim, tych 10 minut si vzdy najdem .

aams
17. jún 2023

@althejka presne, ja viem mat aj svalovku z neho 🙂

blanblan
18. jún 2023

Tiež si myslím že to nie je až taká blbosť, ale treba na Tom cvičiť, nie stat. 😄Doma by som to ale určite nechcela, lebo cvičiť môžem aj bez nej bez nejakeho ocividneho rozdielu vo výsledku.