Ahojte rozmyslam nad kupou... myslite ze to pomoze? Mate niekto skusenosti a je vidiet rozdiel ked ste ju pouzivali. Dakujem
@138941 No a ešte do tretice. Chceš schudnúť. Viem ti pomôcť keď bude záujem. Po 25 rokoch som schudol za 2 a pol mesiaca zhruba 16 kg (viem že trochu rýchlejšie, ako sa má ale chcel som to tak). Trošku som nabral pár kíl lebo -16 kg (z 89 kg na 73 kg) bolo veľa pre telo a som spokojný a dlhodobo to držím. Napíš správu keď to myslíš vážne.
Nie nepomoze. Ako by mohol. Strašná hovadina
Tak toto mi nepripadá ako reálne... to skôr tie také vecičky čo sú na brucho... alebo ten pás na brucho... to ti prehreje brušné svalstvo a je to ako keby si robila brušáky... To určite nejaký efekt má, ale tak či tak cvičiť musíš... najviac spáliš pohybom... najčastejšie behom...
Podľa mňa super vec hlavne na celulitídu a celkovo je človek pevnejší.. používala som PO cvičení
Ahoj. Viem sa vyjadriť len k prvej časti otázky, aby si mala prvý názor. Nerozmýšľal som nikdy nad kúpou nazvem to "niečoho takého" pri všetkej slušnosti. Myslím, že to pomôže znížiť svoj finančný rozpočet o presne tú istú čiastku aká je jeho cena (ja som našiel cca 90 Eur). Kúpil by som si ho (ak sa to dá tak nazvať) iba v prípade, že by mi ho dali zadarmo a ešte nejaký ten groš k nemu priložili (za námahu spratať to ekologicky z povrchu zemského). Veľké prepáč za toľký sarkazmus a teraz k veci. Zaplatiť 90 Euro za prístroj ktorý ti "môže" pomôcť je podľa mňa hlúposť. Prečítaj si ešte raz popis prístroja. Všade je "môže". Veľmi dobrá obhajoba. Toto zariadenie je IDEÁLNYM DOPLNKOM = ty cvičíš = primárna námaha a prístroj ti pomáha. Nefunguje ? Nesťažuj sa na prístroj je to "len" doplnok, určite "zle" cvičíš a preto to nefunguje (to by bol môj argument keby som to predával a nedajbože by sa niekto sťažoval). Môže pomáhať v spaľovaní tuku = keď nespáliš ani gram nesťažuj sa. On môže, nemusí. Garancia účinnosti a efektívnosti je rovná 0. A ešte k tomu stále je to len doplnok. Nebesia ešte to aj 200 W zožerie. Stále upadám do sarkazmu prepáč neber to osobne. Teraz jedna vychytralosť, aby som nebol len za zlého. Kúp si to. Vyskúšaj. Daj na to mega pozor. Skúšaj každý deň. Ale určite. A po týždni skúšania (stále veľký pozor na prístroj), ho môžeš bez udania dôvodu vrátiť odkiaľ si ho kúpila. Len pozor na prístroj preto, aby tam nebol škrabanček kvôli ktorému Ti ho nezoberú späť (to je tiež dobrá stratégia. Z toho vyplýva, že by som sa poriadne pozrel či nie je od výroby niekde škrtnutý, alebo inak poškodený). Pozor na termíny a bude Ťa to stáť poštovné ak ho vrátiš plus nejaké papierovačky. Odpustite mi niekto ak ste pomocou tohto prístroja vytvarovali svoje partie, ja nikoho takého nepoznám. Celý tento preslov fakt len kvôli tomu, aby si ušetrila peniaze. Viac pre telo urobíš 30 minútovou dennou prechádzkou na čerstvom vzduchu (bez rúška či FFP2, FFP3, FFP4, ...). A ak chceš posilniť tvrdej drine sa NE-VY-HNEŠ. Neexistujú skratky. Alebo si kúp činky to je zlomok tej ceny. Alebo posiluj vlastnou váhou, to je super. Určite si vyberieš dobre.