Veslovací trenažér - cvičenie

30. sep 2024

Ahojte, dostala som od brata veslovací trenažér. Ste spokojne? Stačí cvičiť pol hodinu každý deň a dostavia sa nejaké výsledky? On je vlastne na spevnenie alebo načo? Ďakujem

dobryden
1. okt 2024

Pripnem sa.

autor
1. okt 2024

@dobryden snáď nám niekto poradí. Tiež ho máš alebo plánuješ ho zaobstarať?

katkaseiner
1. okt 2024

Ja mam tiez, momentalne ale nepouzivam...zveziem sa v teme. Podla mna je tento stroj veľmi dobry ale verim ze len cvik na tomto jednom nie je dost...treba pridat katdio, strecing

dobryden
1. okt 2024

Ja ho uz mam dlho,ale moc nepoužívam.Skor behávam,len sa mi pokazil aj pas,tak sa mi nechce moc vonku.

autor
1. okt 2024

@katkaseiner
@dobryden dala som mu šancu hodinka ale ani svalovica ani nič. Není to divné? 😀

dobryden
1. okt 2024

Tak skus si dat vatsiu zataz.No ja to nemam rada ked cvičím a nespotim sa.Potom premýšľam ci naozaj som cvicila🙂Ale ked som citala,tal vraj je to dobre na stehna.

autor
1. okt 2024

@dobryden dala som si na tú najväčšiu záťaž a presne žiaden pot nič. Trošku fakt trošku chrbát cítim ale divné to je aj ďalšiu hodinu by som na ňom vydržala hm.

lol2219
1. okt 2024

Pockaj zajtra.. 🙂 ked si teda na nom cvicila poriadne ako hovoris hodinu, tak minimalne ramena a chrbat budes citit..
mozno zalezi aj od typu trenazera. ja ked na mojom cvicim cca 20-30 min, citim riadne cele telo. Tento stroj je dobry tym, ze vie sluzit aj na kardio, aj precvicis takmer cele telo, hlavne ruky a chrbat. teda ak to robis spravne…
Ja ale necvicim len cisto na vesle, je to len sucast mojich treningov

dobkovci
1. okt 2024

@lol2219 súhlasím 🙂 🙂

dobryden
1. okt 2024

@lol2219 a na nohy to nie je dobre?myslim schudnut zo stehien.

lol2219
1. okt 2024

@dobryden noo zapajas tam cele telo, ak to robis spravne.. 🙂
Ale ziaden stroj ti nezaruci schudnutie z jednej partie.

dobryden
2. okt 2024

@lol2219 dakujem a podla teba je co lepsie bicykel alwbo veslovaci?

lol2219
2. okt 2024

@dobryden za mna jednoznacne veslo.
Ak bicykel, tak len klasicky von. Veslo ta vie poriadne znicit a ako som uz spomenula, vies pekne precvicit cele telo + je to dobre kardio.
Btw - vcera som si narocky skusila dat 10min na vesle a teda bola som aj spotena aj zadychana, spalila som nieco cez 100kcal volnym tempom. a to cvicim pravidelne, takze hodina na vesle je podla mna az az 🙂

dobryden
2. okt 2024

@lol2219 dakujem,lebo mne sa pokazil beziaci pas a nie vzdy sa mi chce vonku,tak to striedam uz s bike ale doma🙂A tak skusim radsej veslo ,mam aj tak slabe ruky aj chrbat a to treba posilniť.Ja ale sa sporím aj pri bike doma,sle zasa mna ten bike najmenej bavi.