Ahojte. Cely svoj zivot som mala okolo60-65kg 170cm potom som spoznala lasku svojho zivota a som pribrala za necely rok na 86...potom som otehotnela a po roku uz mam cez 100bojim sa stupnut na vahu... Muzovi to nevadi ale ja uz som zufala lebo mi neskutocne chuti jest a zozrem vsetko /nie fast food ale od salatov jogurtov, varene, kolace, vsetko ...daaku radu ako krotit pazravost ?
pravidelne cvicit, vtedy sa neje. Mas to 2 v 1.
Ahoj, odpovedala si si sama - krotiť sa 🙂 zo začiatku to bude ťažké ale vytrvaj a bude to každým týždňom lepšiemu základ je jesť zdravo,pestro a hlavne dostatočne. Pridať pohyb. Určite žiadne caje,tabletky a diéty.
Neprezierat sa. Ta vaha verzus vyska nie je v pohode. Ak si nevhces privodit nejake zdravotne tazkosti tak sa zacni stravovat zdravo, nic nezdrave sladke doma nedrz a zacni cvicit👍
Mne pomáha nejesť keď si o 6 večer umyjem zuby .. som lenivá umývať si ich dvakrát takže tak 😂 bráni mi to jesť .. a hovorí sa že hlad je prezlečený smäd skús sa napiť a možno ten hlad prejde 🙂 keď už je situácia veľmi zlá riešim to pohárom mlieka ale už má chytajú kŕče takže už nebudem môcť takto 🙂 držím palce je to v hlave
Môžme skúsiť spolu,napíš mi ip,podrzime sa😉.
no bez znizenia kalorii to nepojde. Skuste si jeden dva dni zapisovat do aplikacie kaloricka tabulka vsetko co zjete a ak pijete sladene vodu kolu tiez. Tak zistite kolko toho za den zjete. Mozno aj to vas nastartuje znizit ten pocet kalorii. Na zaciatku staci ak nebudete sladit a pit sladke napoje a potom znizovat porcie. Jest mozete kludne aj 5-6 x za den , ale treba znizit objem tych kalorii a teda zmensit porcie
Skús ísť na to pomaly. Najskôr si dávaj menšie porcie jedla a skús vyberať menej kalorické. Pridaj pohyb. Najlepšie na začiatok to čo Ťa baví. Ak je to tanec tak tancuj ak prechádzka tak sa prechádzaj vždy keď sa Ti dá. Pridaj pri tom na rýchlosti. Rýchla chôdza je výborná na chudnutie. Samozrejme nejedz sladké jedlo a nápoje , kysnuté jedlo a biele pečivo.
Pôjde to určite dole. Držím palce.
Je to ťažké poznám to. Ja mám tiež veľmi rada jedlo a tiež sa dosť často prejedam a neviem to zastaviť.
Toto čo som napísala ako radu pomohlo mne schudnuť.
bylikove čaje pomahajuaspon mne