Dobrý deň prajem, od mala mám tendenciu mať veľké stehna,proste stravujem sa zdravo aj keď občas niečo sladké si dám ale to fakt maximalne dvakrát do týždňa a mám pocit že stále su väčšie a väčšie 🤣 Vadí mi to aj samej,aj keď nadváhu nemám ,mám 56kg pri 156cm , ale vyzerám tak že mám boky,nedajú sa poriadne ani kraťasy nosiť z toho dôvodu že stále vyskakujú,aj keď som cvičila ,dlho som to bohužiaľ nevydržala ( áno ,lenivosť ) len priateľ pracuje v zahraničí a ked príde domov a sa smejeme že som pribrala tak on si myslí že ja jem nezdravo ale pritom to tak nie je 🤣 preto sa chcem opýtať máte to niekto podobne ? Lebo či som cvičila alebo nie stále to bolo rovnaké + celulitída 🤣
Jedine čo pomoze je naozaj len cvičiť a cvičiť, daj si viac kardia, pripadne beh vonku, bicykel….
Niekedy má človek mylnú predstavu o množstve kalórii, ktoré prijme. Bolo by dobre si to odsledovať normálne vážením a zapisovaním. 56kg nie je síce "nadváha" pri 156cm, ale nie je to zas málo, ak sa nejedná o svalnatú vymakanú postavu.
Mám skoro 56 kg a o 14 cm viac od teba a konečne vyzerám ako sa mi páči. Ty máš typ postavy s väčšími spodkom tak musíš aj makať ak chceš vyzerať lepšie. A skús si pár dní zapísať všetko čo zješ, asi budeš prekvapená
Ja mam väčšie stehná, nie nejak extra, ale keby cvičím zadok a nohy nesprávne, to znamená ze nesprávne cviky, tak sú väčšie a väčšie. Čiže len cvičiť, ale spravne cviky
Inak vo fitku som si všimla, že baby s väčším pozadím a stehnami cvičia rady iba stehná a zadok, pričom keby pracovali viac s hornou polovicou tela, tak by pridali telu na symetrii a zároveň by strácali od všadiaľ tuk.
Ale veľmi veľa báb ide do fitka práve preto, aby mali zadok a stehná ako Brazílčanky. Každému čo sa páči.
Ja som pozerala videa o cviceni a tam vysvetlovali ze treba fakt zvolit správne cviky na to aby si chudla zo stehien. Lebo ty cvikmi môžeš aj nabrať stehná. Ked uz sa rozhodnes ist cestou cvicenia tak poriadne si popozeraj, ze ake cviky ti pomozu zhodit a nie nabrať. Alebo potom naber svaly na hornej casti a postava bude symetrickejsia. Ale co tak pocuvam u kamosov tak chlapom sa velke stehna aj páčia.
@lucia13022023 ake cviky cvicis na stehna?
@annamarin ake su spravne cviky na stehna?
@lentilka46 na stehná skoro nič. O tom to vlastne je 🤣 cvičím správne cviky na zadok - Hip thrusty, gass bridge, rdl, kicks atď.. Také ako výpady, drepy, to cvičiť nemôžem lebo by mi z toho rástli stehná. Na nohy cvičím minimum, bez váh a hlavne kardio. Aby som pekny gulaty zadok, a štíhle stehná.
umele sladidla a napoje s umelym sladidlom si nedoprajes dufam. Ak ano, prestat s tym bude prvy spravny krok.
Ja len dodám že sa žiaľ z určitej partie schudnut nedá. Mám to otestované sama na sebe, veľa som si o tom študovala a vždy pri chudnutí idu žiaľ najskôr prsia a potom zvyšok ale nikdy sa nedá schudnut napr iba z brucha alebo iba zo stehien 🙂 ja som schudla 20 kil no stehná mám stále široké 😆
cvičenie ti to upravi ale to by si musela makat každy den aspon hodinu a to si malokto môže dovlit ,odsat tuk plastika .. čo myslíš tie 50+ z čoho maju ploché brucha , cvičenie pomôže udržat ale rozhodne po pôrode a po 50 také brucho nedostaneš vzhladom k vahe a proprociam tela