Veľké bruško po cisárskom

30. nov 2024

Som presne mesiac po cisarskom a mam velke spodné brusko tam tesne nad ranou , proste stale vyzeram ako tehotna v 4mesiaci, stiahne sa to este samé len treba viac casu?

anjelicek26
30. nov 2024

Ano stiahne asi 3-4 mesiace tomu daj... ja som ani neverila taky previs na jednej strane nad ranou a teraz tip top.. spavala som v stahovacom poporodnom pase, to urcite aj pomohlo... ako nie hned, ale po 6nedeli, ked sa vsetko zahojilo...

majlo1234
30. nov 2024

@anjelicek26 aj si sa nejako speci stravovala? Lebo mne teda ten previs stale ostava, uz som pol roka po druhom🫣

anjelicek26
30. nov 2024

@majlo1234 nie nic ineho extra... my mame 4 deticky prirodzene a teda 5.bol nudzovy cisarsky...brusko nema jedinu striu, pekne sa vsetko stiahlo... jedine, co ma hneva, je diastaza a pred MS vyzeram obcas ako tehotna, ale to uz asi lepsie nebude... previs nie je ziaden, som dole na 50 kilach, asi aj to pomohlo...

kristinka92
30. nov 2024

@majlo1234 po druhom ten previs nad jazvou mne už napríklad ostal…ešte chcem skúsiť schudnúť ale neviem či to pomôže, nie som nejaka tucna takze pochybujem..predsalen dvakrát prerezane brucho, ale nádej umiera posledná

euka210
30. nov 2024

Po prvom sa mi vratilo naspat, po druhom uz ostalo brucho 🤦‍♀️

taktotedanie
1. dec 2024

Nechaj toˇu cas

siska53
1. dec 2024

To je este normalne... Mne vsak ostala diastaza, takze brucho stale mam take neforemne aj po 12 rokoch, ale uz to kaslem.