Ahojte mám 84 kg pri výške 166cm do leta by som chcela dať dolu 20kg už som zmenila stravu za chvíľku nastupujem znova do práce tak sa pridá aj pohyb. Je tu nejaká,ktorá sa rozhodla ísť na to, návody, rady čo pomáha vám koľko vážite a koľko chcete schudnúť.
minuly rok som zacinala pri podobnej vyske s rovnakou vahou, minimum som mala 70,5kg po cca polroku, po roku som udrzala minus 10kg...tie prve mesiace idu pekne, po asi polroku pride unava, takze za mna 20kg do leta je brutalny dril, ktory ma sancu na jojo...radsej by som si dala postupne realne udrzatelne ciele...a co pomaha samozrejme najviac su bielkoviny a silovy trening
@kavasmliekom Nejem biele pečivo, sladkosti, sladké nápoje snažím sa cvičiť domáce cviky. Jem každé 4 hodiny a sledujem si kalórie. Pridám aj foto z výsledkami pred a po.
@mabenn Rok mám takú váhu, vždy som sa pohybovala okolo 70kg ale začala som brať lieky z ktorých som pribrala na túto váhu už som vyskúšala rôzne diéty teraz som pochopila že musím jesť, vždy som chcela rýchlo schudnúť a nabrala som to naspäť teraz sa snažím byť opatrnejšia. Dala som si cieľ 20kg aj keby to bolo len 15kg budem rada.
@nikiya1 ked si na okolo 70kg zvyknuta, tam to pojde lahsie - odporucam cim viac chodze, pripadne pohyb na ktory telo nie je zvyknute pridat, vodu, zihlavovy caj - odvodnenie a precistenie, citron sem tam, skorica, bielkoviny zasycuju a pomahaju budovat svalovinu ktora pali tuk a svalstvo vyzera na tele dobre, tu je moj album minuleho roku co som jedla cca https://www.modrykonik.sk/blog/mabenn/album/zhadzujem-kila-dst3eo/
Som na tom presne tak isto. 😭
@nikiya1 dakujem, naspat som nejake kila pribrala, ale casom pre mna prestavala byt dolezita vaha, ako obraz v zrkadle a schopnost pohybu - po 4mesiacoch chodze a siloveho treningu doma som bola schopna ist jazdit na koni (kde mi vaha padla na to minimum), casom som chodzu zmenila na beh, kde som udrzala kondicku a svaly aj pocas jesene a zimy...takze stanov si nejaky plan, a aktualizuj ho podla svojich vysledkov
@nikiya1 pomáha byť vždy sýta, urobila som si svoj režim ráno vločky s rastlinným mliekom, orechy, jablko, obed čerstvá zelenina, kúsok kuracieho, kúsok syra, večer strukoviny varené bez ničoho len tak vo vode s kúskom zeleniny, ak sa ale aj tak počas tohto krátkeho striktného režimu prezeres treba to rýchlo napraviť vycvičiť vybehať, samozrejme toto netrvá dlho len kým schudnes, trochu sa ti stiahne žalúdok
@nikiya1 ja som po prvom synovi začala chudnúť možno keď mal 4 roky presne z takej istej váhy. Nie že by som pred tým nechcela ale nejak to nešlo. Liečim sa aj na štítnu žľazu. A keď som začala chudnúť bola som už aj tak viac v psychickej pohode a vyspta.
No len roky pribúdajú takze teraz by som chcela trosku skôr.
tiez mam v plane zacat chudnut, kedze sme sa s manzelom trosku vypapali :D drzim palce 🙂
@nikiya1 ja som schudla 17kg za 4 mes
KT+cvicenie+prerusovany post takze da sa to ale za pohyb nepocitaj ze ides do prace
A clovek si mylne mysli ze vela nachodiv robote- nenachodi
Ze nachodi vela popri dietati nenachodi blbost
Cvicenie je cvicenie
Som na tom podobne ale davam si ciel rok a 15 kg- aby som sla na predporodnu vahu. Zacinam cvicit s "dminikah" na IG teraz to ma na 2 tyzdne zadara a je super- krasna, uspesna, stihla, vtilna a obrkvsky motivujuca tak dufam ze zajtra nezomriem hned po prvon silovom cviceni🤣🤣
Nejdú mi nahrávať fotky píše to,že médiá sa nedajú vybrať v dôsledku zanietnutych povolení takže asi foto nebude neviem ako to prebastavit.
Super, drzim palce .. kazde kilo dole tvoj organizmus potesi a hlavne zdravie
s tou stravou hlavne tak, aby si sa vlastne uz stale tak stravovala, aj ked dosiahnes svoj ciel, potom nebude jojo efekt.. preto si je fajn si dobre premyslieť, co budem jedavat
@taktotedanie cvičila si sama či vo fitku, skupinovo?to boli kilá po porode tie zvyknú ísť rýchlejšie.Ale krásny vysledok
Ja som takto pred tromi rokmi pri výške 168 cm mala 70 kg. Od februára do júna som sa dostala na 57 kg. A čo je podstatné, už tri roky to držím. A som na to pyšná.😊
@nikiya1 a ako si upravila stravu?