Váš názor na chudnutie behom

jane124
8. jan 2016

Ahojte, su tu nejake bezkyne co by mi poradili ako zacat behat? pocula som, ze sa da celkom rychlo zhodit, ked beham aspon 2 razy do tyzdna. Behate? Chudnete? 😎

guinevre
8. jan 2016

@jane124 Pochybujem, ze sa da vela schudnut behom 2 razy do tyzdna. Behavala som dlhsie trasy (10km) a pravidelne, castejsie ako 2 krat do tyzdna, schudnes ale iba do urciteho bodu. Potom treba behavat castejsie, a menit intenzitu, pridat schody atd. lebo ked je to furt to iste tempo, telo si zvykne a chudnutie sa spomali, zastavi. Najlepsie vysledky dava kombinacia zdravej stravy, cardia (moze byt beh), a posilovania (bud s vlastnou vahou alebo s cinkami). Ked ale chces rozbehnut chudnutie, nastartovat si metabolizmus, a zacat cvicit, tak urcite aj beh dva krat do tyzdna a zdrava strava su ok na zaciatok. Neskor by som pridala aj intenzivnejsie necardio cvicenie.

guinevre
8. jan 2016

@jane124 A velmi si davaj pozor na klby, hlavne kolena, dobre si treba rozcvicit klby pre behanim, inak su zranienia caste (ja som kvoli tomu mala seriozny problem s clenkom a kolenom).

krvinka19
8. jan 2016

ja behavam od nedele kazdy den ale zeby som schudla to zatial nie :D skor mi ide o to aby som zas mala take svalnate nohy ako pred tehu 🙂

krvinka19
8. jan 2016
brcka252
8. jan 2016
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

teraz ked uz napadol sneh tak nechodim behavat ale pokial bolo dobre pocasie chodila som tak 3 krat do tyzdna, je to super, len behajte 😉

alicka850
8. jan 2016

@jane124 ja som zacala po porode syna asi o tri mesiace,v marci. Behavala som tak 3x do tydna pol hodinu,najskor potme,lebo som sa hanbila ze zabehnem 200metrov a idem umriet. Potom mi to drahy zatrhol,lebo sa o mna bal,tak som zacala po svetle ☺ Po porode som mala 62kg a schudla som na 58. Citila som sa lepsie, zdravsie,ani mi neslo o tu stratu vahy. Kupila som si v Lidli sport.podprsenku a tenisky na beh,inak nic specialne. Teraz mam pauzu,mame take horsie obdobie,ale od jari ficim zas. Mam kamarata,co zacal behat. Za rok od zaciatku schudol 10kg a zabehol v kuse 10km. Chod do toho ☺

jane124
autor
11. jan 2016

@alicka850 parada! 🙂 dakujem ti za inspiraciu