Valentus výživové doplnky na chudnutie

katarina092
19. nov 2024

Caute zeny,
Prosim Vas ma niekto skusenosti s predajom na socialnych sietach? Co si o tom myslite? Nepoznam osobne produkty ale mam moznost pracovat tymto sposobom len ma odradza to kopirovanie prispevkov a popravde niesom si ista ci je to realita chudnut tymto sposobom
Vela zien si tymto zaraba a ocividne sa predavaju len tym ze produkty nemam odskusane na sebe nemam dobry pocit z predaja

sisa_s
19. nov 2024

Jasne, ze to nie je realita, dzusy, kavy na chudnutie, kto uz tomu v dnesnej dobe uveri...peniaze mas najma z naverbovania inych ludi, nie predaja

br4n
19. nov 2024

Nereálne...

akyia
19. nov 2024

@katarina092 mám kamosku čo s tým robí, na sociálnych sieťach klame vo všetkom, či už o účinkoch alebo o zárobkoch. Väčšina fotiek premien sú postahovane z netu, a zárobky máš hlavne z toho, že hľadáš nových ľudí pod seba, ak nikoho nového nenájdeš nemáš žiaden príjem, možno nejakých pár eur z predaja ak vôbec

akyia
19. nov 2024

To je len take lákadlo že pod si zarobiť veľké peniaze popri materskej, im ide len o to, aby oni dostali za teba peniaze

magic08
19. nov 2024

a hlavne si pozri stenu na fb zien, ktore to predavaju... navzájom si komentuju jednotlive vyrobky, ake su super, ucinne a ze idu objednať dalsie, lebo neverili, ze to funguje a ono to naozaj funguje...
no čisto oj.b pre sprostých

rozculena
19. nov 2024
oli18
19. nov 2024

Chod do toho, hlupych ludi, ktori to kupia, je dost.

sofia1414
Dnes o 04:23

Ano hlavne ked vidim ze to predavaju baby ktore su cely svoj zivot chude to je take doveryhodne naozaj.. ja aj moja mamina sme schudli len z caju konjac www.cajkonjac.cz a myslim si ze mamina keby cvicila do toho este ako ja islo by jej to este viac