Caute zeny,
Prosim Vas ma niekto skusenosti s predajom na socialnych sietach? Co si o tom myslite? Nepoznam osobne produkty ale mam moznost pracovat tymto sposobom len ma odradza to kopirovanie prispevkov a popravde niesom si ista ci je to realita chudnut tymto sposobom
Vela zien si tymto zaraba a ocividne sa predavaju len tym ze produkty nemam odskusane na sebe nemam dobry pocit z predaja
Nereálne...
@katarina092 mám kamosku čo s tým robí, na sociálnych sieťach klame vo všetkom, či už o účinkoch alebo o zárobkoch. Väčšina fotiek premien sú postahovane z netu, a zárobky máš hlavne z toho, že hľadáš nových ľudí pod seba, ak nikoho nového nenájdeš nemáš žiaden príjem, možno nejakých pár eur z predaja ak vôbec
To je len take lákadlo že pod si zarobiť veľké peniaze popri materskej, im ide len o to, aby oni dostali za teba peniaze
a hlavne si pozri stenu na fb zien, ktore to predavaju... navzájom si komentuju jednotlive vyrobky, ake su super, ucinne a ze idu objednať dalsie, lebo neverili, ze to funguje a ono to naozaj funguje...
no čisto oj.b pre sprostých
Chod do toho, hlupych ludi, ktori to kupia, je dost.
Ano hlavne ked vidim ze to predavaju baby ktore su cely svoj zivot chude to je take doveryhodne naozaj.. ja aj moja mamina sme schudli len z caju konjac www.cajkonjac.cz a myslim si ze mamina keby cvicila do toho este ako ja islo by jej to este viac
Jasne, ze to nie je realita, dzusy, kavy na chudnutie, kto uz tomu v dnesnej dobe uveri...peniaze mas najma z naverbovania inych ludi, nie predaja