Caute zeny,
Prosim Vas ma niekto skusenosti s predajom na socialnych sietach? Co si o tom myslite? Nepoznam osobne produkty ale mam moznost pracovat tymto sposobom len ma odradza to kopirovanie prispevkov a popravde niesom si ista ci je to realita chudnut tymto sposobom
Vela zien si tymto zaraba a ocividne sa predavaju len tym ze produkty nemam odskusane na sebe nemam dobry pocit z predaja
Nereálne...
@katarina092 mám kamosku čo s tým robí, na sociálnych sieťach klame vo všetkom, či už o účinkoch alebo o zárobkoch. Väčšina fotiek premien sú postahovane z netu, a zárobky máš hlavne z toho, že hľadáš nových ľudí pod seba, ak nikoho nového nenájdeš nemáš žiaden príjem, možno nejakých pár eur z predaja ak vôbec
To je len take lákadlo že pod si zarobiť veľké peniaze popri materskej, im ide len o to, aby oni dostali za teba peniaze
a hlavne si pozri stenu na fb zien, ktore to predavaju... navzájom si komentuju jednotlive vyrobky, ake su super, ucinne a ze idu objednať dalsie, lebo neverili, ze to funguje a ono to naozaj funguje...
no čisto oj.b pre sprostých
Chod do toho, hlupych ludi, ktori to kupia, je dost.
@sofia1414 tak potom ocividne funguju aj vyzivove doplnky, ale nechce sa mi verit ze len z pitia caju ste schudli
@katarina092 trt makový funguje.Ak nič iné nejedla iba pila ten čaj,tak schudla.To môžeš piť aj čistú vodu a nejesť a schudneš.
@rozculena ja by som bola len stfastna keby si nieco nemusim kupovat a mala by som nieco za propagaciu :D dala som sem len svoju skusenost ale toto je jeden hejtersky portal tak ako tvoj nick rozculena ano :D novu reg mam preto ze nemam stare udaje sem nechodila som sem dlhsiu dobu a prvotne si tu citam fora pre deti konretne batolata ale nemozem ani len napisat ze som pila caj konjac a schudla lebo rozculena je z toho rozculena :D majte sa tu pekne uz sa nezapajam medzi frustrovane zeny
Jasne, ze to nie je realita, dzusy, kavy na chudnutie, kto uz tomu v dnesnej dobe uveri...peniaze mas najma z naverbovania inych ludi, nie predaja