Ahojte kočky, ak mate nejake skusenosti s produktamy na chudnutie od Valentus, tak sem s nimi prosim 🙏 Zaujimala by ma aj kava Prevail Europa Joe, pretoze som si ju objednala (pride az o tyzden) , a neviem co od toho ocakavat ani ako dlho uzivat kym sa dostavy nejaky vysledok. Nasla som vseliake pozitivne recenzie o tom ako kočky z toho krasne schudli, tak som si povedala, ze ju vyskusam. Ale ratam aj s tym, ze recenzie boli hlavne od predajcov. A neviem ci chudnutie bolo sucastou nejakej diety, lebo kočky pisali, ze len tou kavou. Ďakujem moc za odpovede 🙂 Prosim len tych, co maju skusenosti, az tu nie su zbytocne rypave komentare.
@zazvorka87 A nevies co pritom dodrzuje? Nejake diety? Dakujem 😉
@27rita27 na čo ti je káva popri diéte? Je to ďalšia z blbostí, ktorej ľudia veria. Keď si budeš dávať pozor na stravu a začneš sa hýbať, káva ti je k ničomu.
@zazvorka87 Hej vsimla som si ze na fb to dost chvalia. Hlavne tam pisu, funguje to bez diet 🤦♀️
@elizabet173 Naozaj? 😮 Bez teba, by som vobec netusila, ze zdravou stravou a sportom mozem schudnut 🤦♀️😁 Tak dakujem za vysvetlenie
V prvom rade by som si pri objednani niecoho urobila prieskum, na zaklade tohto by som si to v zivote neobjednala:
https://www.institutmodernivyzivy.cz/kava-na-hu...
bolesti hlavy, tachykardie, zvýšení krevního tlaku, úzkost, nervozita a nevolnost, pozitivne dopingove testy - jo, vtedy sa spaluju kalorie naozaj rychlejsie. Inak chcem verit tomu, ze zlozenie upravili, inak je tato kava a jej ig predavacky dost velky fail.
@27rita27 nemáš za čo, ešte šťastie. že si si tú sprostosť objednala, veľmi dobrá investícia 😂
Ak budes chudnut s kavou, tak by si chudla aj bez kavy za rovnakych podmienok 🙂 ak je to pre teba pdychicka barlicka, co ti pomoze dodrziavat stravu, tak ok… inak zbytocne… ziadny produkt podobneho typu ti schudnut nepomoze
@miusa00 súhlasím, ale myslím, že to vysvetľuješ zbytočne
@27rita27 A ta kava je prehanadlo, ci ako si predstavujes, ze budes pit kavu a obdivovat sa v zrkadle, ako chudnes?
@dskjhfdlkdjhl asi tak, ležiac pred TV v jednej ruke rezeň. v druhej krémeš, zaleje kávou a kg poletia dolu. Naivita niektorých nemá hraníc
@ivkazba by si sa divila :D minule mi jedna znama vravela, ze pije nejaky drink na chudnutie od Oriflamu a , ze jej to meni tuky na svaly :D :D :D
@27rita27 Naša čašníčka si kúpila tu kávu aj jej sestra to pila schudla a neschudla 🤦♀️.
@lenuska9999 sem s ním!!! Od zajtra necvičím a nalievam sa drinkom. 😂
@aleshka_supermama ako to myslis? 😁
@27rita27 joooj prepáč 😃 píšem jak mongol
Jej sestra vraj schudla 3kg a naša čašníčka ani kg 🤷♀️.
@27rita27 prosim baby nekupujte si taketo sracky ☹️ Naozaj sa udrzatelne da schnudnut iba zdravou vyvazenou stravou a pohybom…. Znama z tej kavy valentus ne ze schudla ale pribrala….
@kristin3558 tak potrebujem nieco na nakopnutie🙄.... jaktoze pribrala? 😮 ktoru ich kavu pila?
@27rita27 prosim ta vies co ta nakopne ? Stiahni si kaloricke tabulky vaz si jedlo zdravo sa stravuj vela receptov je aj na fitrecepty.sk aj s vypocitanymi kaloriami a zacni chodit na prechadzky alebo do fitka vysledky uvidis po mesiaci ako aj s tou kavou a nestoji ta to nic len tvoj cas … kavicka ta nenakopne naozaj ver mi… fu neviem nejake kavicky mala aj nejake dzusy ale viem ze to bolo od valentusu na milion percent
@kristin3558 akurat ze podla tych kalorickych tabuliek ani nemozem ist, lebo zjem viac ako sa ma podla nich. Takze s tymi tabulkami, to je vlastne to iste ako drzat hladovku. Ked niekomu chuti jest, tak musi najst silnu motivaciu ako zacat obmedzovat jedlo. Aleto je tiez kratkodobe.
@27rita27 áno o tom tie tabuľky sú !! Aby si nejedla viac ako máš a ak aj budeš hladná bohužiaľ sa musíš ovládať moja ! Ja som kávu valentus užívala ! Ndschudla som nič bohužiaľ to je celé len o úprave stravy . Keď neupravis stravu žiadne výsledky sa nedostavia ani po tejto káve !
Za mna zbytočne peniaze momentálne som len na úprave stravy a schudla som nad očakávania zatiaľ !
A vyzerá to že tu sa snažíš samu seba presvedčiť o niečom čo ti vyhovuje a negatívne názory neberies , tak prečo teda táto diskusia ?
@27rita27 ak budes jest spravne tak hladna nebudes 🙂 nedostatok bielkovin nam vytvara rozne chute … je to jednoduche