Zeny, posledne dva tyzdne mi stoji vaha. Pouzivam KT. Pouzivala som aj v minulosti a vzdy som pekne s nimj schudla. Teraz dodrzim kaloricky denny prijem a vaha stoji. Moze to by sposobenr tym,ze mam nanic spanok? Dieta sa budi kazdu noc 4-8x. Inak si to neviem vysvetlit. Co robit??
@13uzivatelka11 och dofrasa. No mna porazi.
Ale neboj sa, raz aj dieťa začne lepšie spávať aj tebe pôjde váha dole.. Aké staré je dieťa?
@13uzivatelka11 2.5 roka :/ mala obdobie,ze spala celkom fajn. Tak 2x hore za noc. Ale toto je hrozne, som z toho neuveritelne vycerpana.
a aj sa premeriavas? to ze vaha stoji, neznamena, ze ti nemizne tuk a nemeni sa na svaly, ak cvicis 🙂 mozno sli nejake cm dole
@skatloka no, nepremerala som sa,ale ani nemam pocit,ze by som schudla. Cvicit, necvicim, ja som cez den uplne vyflusnuta. A vecer uz upratujem alebo vaeim. No kazdy den chodime na prechadzku s kocikom na take 2h minimalne.
@13uzivatelka11 chudla som pri dietati nespavcovi. Podla mna sa skor chudne u cloveka, co nespi.
Ja nevidím rozdiel či spím viac alebo menej. Skôr keď som unavená, zjem toho viac. ;D Aji nvm ako. A vládzem menej. Cvičiť..
@stanulienkat to je velmi individualne. Vela ludi potrebuje kvalitny spanok k dobremu spalovaniu. 🙂
@guudy tiez mam taky pocit. Stravu si dacam roznaku,s akou som davnejsoe schudla. A teraz proste nič.
@stanulienkat podla mna skor schudnes pri kvalitnom spanku, aspon tak mi to pripada.
Pri nespani vydas viac energie-podla mna.
@13uzivatelka11 no tak mam asi odpoved...
@stanulienkat tam mozes mat viac kortizolu, stres z nedostatku spanku, je to hormonalne. Ja mam aj vyssi tlak, ked nespim dobre. Posledne tyzdne zle nedobre.
@nevenka och, no to ta lutujem. Viem, co to je 🙈🙈 dufajme,ze ich ta faza nespatia prejde... Tiez som unavena jak 🐷🐷 Vidis, inak mne 2x pri odberoch vysiel vysoky kortizol, takze asi mas s tym kortizolom a nechudnutim pravdu.
@stanulienkat ked nespis, tak si telo neoddychne a potom potrebuje viac energie z jedla, aby fungovalo 🙂
@stanulienkat tak každé telo je iné a co funguje jednému, nemusí druhému, ale všeobecne je spánok pri chudnuti dôležitý.. Ja som tiež neschudla nič, kým malý zle spaval, ale zas ja som potrebovala schudnúť par kg
http://fitlavia.sk/tajomstvo-preco-nechudnete-m...
Autorka, skus nejako už poriesit ten spánok, syn tiež mi dlho horšie spaval, takže na jednej strane aj chápem, ale v 2,5 roku je už fakt veľa aby sa budila 8x za noc, ak je to dlhodobé a nemá len dáku regresiu.
podla mna zato spanok nemoze ja roky spim priemerne 4-5hodin a schudla som vyse 10kg vaha mi stala len ked som nebola v kcal deficite.
Áno môže.. Kamoška tiež začala chudnúť až keď začala pri dieťati lepšie spávať. Všade sa docitas ze pri chudnuti je veľmi dôležitý spánok.