Ahojte , prosím vás o rady typy alebo niečo čo mi pomôže. Moja váha začala nenormálne stúpať a už som zúfalá. Začala som športovať asi pred 6 rokmi a krásne ( teda ja som bola spokojná) som sa držala. V auguste som mala nehodu po ktorej som bola cca do Januára skoro bez pohybu. Všetko bolo ok ale potom som začala priberať . Všetko robím ako pred tým cvičím snažím sa dobre stravovať no napriek tomu ...nič!!!! Rozmýšľala som či to nieje zmenou hormonálnych tabletiek, ale toto je až moc. Prosím viete mi niekto niečo na toto poradiť? Vopred ďakujem
@andreaeby ahoj, asi by si potrebovala nastartovat spalovanie. Odporucila by som detox, po nom sa to pohne
Podľa môjho názoru je to zapríčinené tými tabletkami, to či človek priberá alebo chudne závisí vo veľkej miere od hormonálnej rovnováhy v organizme, hormóny riadia aj apetít, celkové hospodárenie energie v tele, chute, náladu etc.... ďalšími faktormi môže byť napr. aj stres. Odporučila by som skôr prehodnotiť tie tabletky, preštudovať si nejaké skúsenosti ľudí na internete s ich užívaním a zvážiť zmenu.
V prípade, že ste stravu radikálne nezmenili nikde inde nevidím príčinu 🙂
Vela sa hybat, vela chodit peso (pol-, celodenne turistiky), nebyt zavrety doma - byt vela vonku. Z doplnkov vyzivy nieco s chromom, potlaca chut do jedla a na sladke, reguluje hladinu cukru v krvi.
https://www.mojalekaren.sk/chrom/
Pozor aj keď malo jesť môžeš priberať, plus skrytá choroba, hormóny atď, všetko sa dá preveriť, tiež malo spánku stres, veľa faktorov,,, inak sa merajú a neváži váha nieje dostatočným ukazovateľom pokiaľ netrpis nadvahou
Áno, môže to byť aj tou zmenou horm. tabletiek a tiež sa nestresuj pri strese organizmus produkuje adrenalín atď. a vtedy organizmus nefunguje tak ako by mal.
Ďakujem všetkým za rady a tipy. Nasadila som detox a k behu pridávam druhý tréning na večer .
Áno ten chróm poznám len som na to zabudla.
S adaptérom vám o mesiac napíšem pozitívne výsledky a tabletky som zmenila ...
Ked sa hybes mas rychlejsi metabolizmus teda ti rychlejsie spaluje. Ked si prestala tak sa ti spomalil a priberas. Kym sa znova zrychli potrva to chvilu teda len trpezlivost a nepolavit, nie je to tak ze sa hybes znova par tyzdnov a hned sa to zrychli a budes chudnut