Väčší zadok a cvičenie

anonymnemenoo
2. apr 2022

Ahojte všetci. Chcem sa spýtať najmä báb ktoré už dlhšie cvičia na zadok za ako dlho ste videli nejaké väčšie výsledky? Ďakujem pekne.

thereisabear
2. apr 2022

a teda chceš väčší alebo zmenšiť?

anonymnemenoo
autor
2. apr 2022

@thereisabear zväčšiť 🙂

liljana
2. apr 2022

Zalezi dost na genetike, trpezlivosti a vynalozenej namahe. Jedna uvidi vysledok za 2 mesiace, druha za 2 roky. Tretia nikdy.

stanulienkat
2. apr 2022

Preco chces zvacsit zadok? Ved velke rite su nechutne.

eeffka
2. apr 2022

@stanulienkat nebud drza 🤣

anonymnemenoo
autor
2. apr 2022

@stanulienkat nechcem mega veľkú len ju trošku zväčšiť a zagulatit nič viac. Mne sa tiež nepáčia až moc vymakané, lebo to na mňa nepôsobí nejak žensky a jemne 🙂

dadis
2. apr 2022

@stanulienkat 🤦‍♀️

ruzasipova
2. apr 2022

@stanulienkat Akoze co je na tom, ze chce niekto pevnejsi a gulatejsi zadok, ked od prirody ma mensi. Ked sa ti nepacia velke rite, tak si ju nemaj a sproste poznamky si nechaj pre seba.

dadis
2. apr 2022

@ruzasipova Presne. Uz len sa o ludskom tele vyjadrit, ze je nechutne je daleko za hranicou slusnosti a ludskosti. Ludske telo je dokonale, modne diktaty na zenske telo vzdy nazerali z ineho pohladu, no NIKDY by som sa o nikoho zadku nevyjadrila, ze je nechutny. Do velkej miery to, ako vyzera je geneticka zalezitost no i vonkajsi vplyv, strava, cvicenie, vek a choroby. By bola smutna, ako smutne vyzera zadok cloveka zomierajuceho na tazku chorobu, co je priputany na lozko a ma na nom dekubity. Ale teda nechcela som byt pateticka..teraz je modny diktat v prospech gulatych, peknych zadkov, ktory, ked nemas nadeleny geneticky, tak vies vytvarovat cielenym cvicenim glutealnych svalov a tomu adekvatnu vyzivu ( bohatu na bielkoviny, v miernom kalorickom nabytku). Svaly na zadku radi ubudaju pri prisnych dietach, dlhych behoch, telo jednoduchsie uz v 40tke vyzera s takymto zadkom starsie (lebo ubudanie svalstva je vec suvisiaca s vekom) a odhliadnuc od toho, ze su dokazane aj zdravotne efekty siloveho cvicenia, pre celkovy metabolizmus i pre zdravie kosti, preto sa odporuca silove cvicenie aj v starsom veku.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
2. apr 2022

@anonymnemenoo az dva mesiace musis uz mat nieco , do roka to musi byt top ak makas spravne

bimbambom
2. apr 2022

@anonymnemenoo ja som bola zozadu rovná .... Začala som cvičiť v máji minulého roku a veru efekt bolo vidno skoro . Ale aj som začala jesť ( predtým som hladovala )

kiki68
2. apr 2022

@bimbambom ved toto, ze treba ak spravne jest, nie hladovat. Tie svaly z niecoho rast musia. Vela zien ide iba po cisle na vahe a s tym zial formu nespravia.

anonymnemenoo
autor
3. apr 2022

@kiki68 áno zvýšila som už aj príjem kalórií