Ahojte všetci. Chcem sa spýtať najmä báb ktoré už dlhšie cvičia na zadok za ako dlho ste videli nejaké väčšie výsledky? Ďakujem pekne.
@thereisabear zväčšiť 🙂
Zalezi dost na genetike, trpezlivosti a vynalozenej namahe. Jedna uvidi vysledok za 2 mesiace, druha za 2 roky. Tretia nikdy.
Preco chces zvacsit zadok? Ved velke rite su nechutne.
@stanulienkat nebud drza 🤣
@stanulienkat nechcem mega veľkú len ju trošku zväčšiť a zagulatit nič viac. Mne sa tiež nepáčia až moc vymakané, lebo to na mňa nepôsobí nejak žensky a jemne 🙂
@stanulienkat 🤦♀️
@stanulienkat Akoze co je na tom, ze chce niekto pevnejsi a gulatejsi zadok, ked od prirody ma mensi. Ked sa ti nepacia velke rite, tak si ju nemaj a sproste poznamky si nechaj pre seba.
@ruzasipova Presne. Uz len sa o ludskom tele vyjadrit, ze je nechutne je daleko za hranicou slusnosti a ludskosti. Ludske telo je dokonale, modne diktaty na zenske telo vzdy nazerali z ineho pohladu, no NIKDY by som sa o nikoho zadku nevyjadrila, ze je nechutny. Do velkej miery to, ako vyzera je geneticka zalezitost no i vonkajsi vplyv, strava, cvicenie, vek a choroby. By bola smutna, ako smutne vyzera zadok cloveka zomierajuceho na tazku chorobu, co je priputany na lozko a ma na nom dekubity. Ale teda nechcela som byt pateticka..teraz je modny diktat v prospech gulatych, peknych zadkov, ktory, ked nemas nadeleny geneticky, tak vies vytvarovat cielenym cvicenim glutealnych svalov a tomu adekvatnu vyzivu ( bohatu na bielkoviny, v miernom kalorickom nabytku). Svaly na zadku radi ubudaju pri prisnych dietach, dlhych behoch, telo jednoduchsie uz v 40tke vyzera s takymto zadkom starsie (lebo ubudanie svalstva je vec suvisiaca s vekom) a odhliadnuc od toho, ze su dokazane aj zdravotne efekty siloveho cvicenia, pre celkovy metabolizmus i pre zdravie kosti, preto sa odporuca silove cvicenie aj v starsom veku.
@anonymnemenoo az dva mesiace musis uz mat nieco , do roka to musi byt top ak makas spravne
@anonymnemenoo ja som bola zozadu rovná .... Začala som cvičiť v máji minulého roku a veru efekt bolo vidno skoro . Ale aj som začala jesť ( predtým som hladovala )
@kiki68 áno zvýšila som už aj príjem kalórií
a teda chceš väčší alebo zmenšiť?