V čom spočíva delená strava?

cebukajko
9. jan 2013

ahojte mamičky. Prosím Vás v čom spočíva delená strava. Striedate sacharidové dni s bielkovinovými? ďakujem

renka27
9. jan 2013

ahoj, zaklad delenej stravy je, že nekombinuješ rastlinu a živočišnu stravu a taktiež ovocie so zeleninou.

m.i.r.i
9. jan 2013

je to trosku podobne ako 90 dnova dieta..kde mas spominane sacharidove, bielkovinove, k tomu vitaminove dni atd...princip je v kombinovani potravin zhruba :
zivocisne+zelenina
rastlinne-+zelenina
rastinne+ ovocie
Nikdy nie ovocie so zivocisnou...a tak striedas dni, nesmies cukor, sladkosti, alkohol vobec..

snehulienkatrpaslik
9. jan 2013

ak si zaregistrovana na facebooku, daj si bajecnu zenu do vyhladavaca...je tam jedalnicek delenej stravy na 4 týždne, tiez zakladne principy.... dni nie su delene na bielkovinove, sacharidove ...atd., ale v ramci jednoho dna sa mozu jest jedla z hednotlivých skupin, len treba dodrziavat potrebne cas. odstupy...je to tam celkom pekne v skratke napisane....kamoska tak zhodila 4kg za mesiac, pootm sa vratila k pododnemu stravovaniu a nepribrala ani dkg....a to isla chudnut z vahy, pri ktorej sa vacsina zien citi ok 🙂

bridgetjonesova
23. jan 2013

ahojte baby tu delenu stravu treba dodrzovat napriklad sacharidovy den v jeden cely den, alebo ataci v jednm jedle v ramci dana a dalsie jedlo uz moze byt napr. bielkovinove.

lastovicka01
15. júl 2013

@snehulienkatrpaslik prosim vas vieme mi prosim poradit kde na fb v bajecnej zene to najdem ? nahodu mesiac aleob cislo v ktorom bola ta dieta uvedena ? dakujem krasne.

snehulienkatrpaslik
15. júl 2013

@lastovicka01 normalne bez na FB, daj casopis bajecná zena, nacita ti stranku a hned vpravo pod kolonkou spravy je kolonka s nazvom jedalnicek delenej stravy na 4.týžden... 🙂

lastovicka01
16. júl 2013

@snehulienkatrpaslik dakujem uz som to nasla.