V Amerike som veľmi pribrala

anickakol
22. dec 2014

Čaute kočky. Poraďte mi prosím, čo mám robiť. V lete 2013 som odletela študovať a pracovať do USA, po sviatkoch (4.1) sa mám vrátiť na Slovensko, no ja som tu strašne pribrala a normálne sa bojím prísť domov. Nikdy som nebola vyslovene chudá ako prútik, no nikdy som nemala ani žiadny problém s veľkou váhou. A to ani nikto z rodiny, všetci sme chudí a preto sa bojím im takáto ukázať ešte viac. Kedysi som si myslela, že môžem jesť koľko chcem, aj tak nepriberiem. no tu som doslova žrala, ako všetci ostatní. Po každom jedle, nejaké koláčiky, hranolky, všetko to zapiť nejakým kalorickým šejkom a váha rastie, ani sa nestihnete čudovať. Neustále nahováranie, že tie nohavice sa scvrkli praním a nie, že ja som pribrala mi narobili strašne problémy. Na lekárskej prehladke pred odchodom som vážila pekných 58kg, a teraz aktuálne ich mám 87(vážila som sa najedená po večeri, no aj tak). Neviem, čo mám robiť, ako to vysvetliť doma, ako na mňa zareaguje okolie. Neviem, čo mám robiť, pomooooooooooooc.
(prvá fotka je fotená po 3 mesiacoch v usa, už tam je vidieť náznak priberania, zvyšné 2 sú aktuálne, hrôza)

mummy01
22. dec 2014

No tak ja neviem,predpokladam ze si svojpravna osoba zodpovedna za svoj zivot a je len tvoja vec kolko kil mas.Preco by si to mala niekomu vysvetlovat? Je to tvoja vec,tvoje kila a tvoj zivot...teda fakt nerozumiem preco sa trapis.Ak ti nadvaha vadi tak zacni chudnut ale rozhodne to nerob kvoli rodine ale iba kvoli sebe.

anickakol
autor
22. dec 2014

@mummy01 to mi je jasne, avšak odchádzala som pomerne chudá a bojím sa tých reakcií nielen rodiny, ale aj kamarátov, predsa naposledy ma videli o 30 kíl ľahšiu, bez brušiska ako tehotná.....kedysi som športovala, poznajú ma aktívnu, teraz nie som schopná prebehnúť ani kilometer bez prestávky 😒

bonaqa2013
22. dec 2014

@anickakol tak sa naspať vráť ku športovaniu a váha pojde pomaly dole

liebling98
22. dec 2014

Na Tvojom mieste by som nemala strach z toho, čo povie rodina. Isto, +30kg bude pre nich šok, ale Tvoji najbližší Ťa snáď majú radi pre to, kto si a nie podľa toho, čo ukazuje ručička na váhe. Aspoň spoznáš, komu na Tebe skutočne záleží.
Predpokladám, že s tým chceš niečo robiť. V prvom rade nahraď akékoľvek shakes a sodas čistou vodou a nesladeným čajom. A tu si budeš musieť zvyknúť na menej sladkú stravu. Američania sa boja tukov ako čert kríža, všade máš low fat, zero fat. Ale miesto toho majú všade plno sacharidov. Základ je, aby energetický príjem bol nižší ako výdaj a kilá pôjdu dole.
Žila som tam, mne ich fast foods nechutili, varila som si sama a asi preto som tam schudla 6 kg.
Podarí sa aj Tebe. Držím Ti palce. A na stretnutie s rodinou sa teš. Mne osobne je srdečne jedno, koľko kto váži. Dôležité je, aká je to osobnosť.

bbodkaciarka
22. dec 2014

Riadne brušisko ti narástlo. Aký máš obvod pásu?

liebling98
22. dec 2014
juliakocka
22. dec 2014

na tvojom mieste prebukujem letenku o pol roka neskôr a ihned navstivim fitko + dietolog a prides ako modelka 🙂

anickakol
autor
22. dec 2014

@bbodkaciarka tak to ti teda ďakujem, niečo cez 100cm ☹

@liebling98 no, ta ich strava to je zabijak

@bonaqa2013 budem musieť začať...momentálne to je so mnou hrozne, ani jeden klik nespravím, ani jeden brušák

barbora59
22. dec 2014

Zmen stravovanie. Ja som bola velakrat v usa , max dobu 3 mes ale ved tam su take moznosti stravovania ake u nas ani naaahodou . uzasne ovocie zelenina , rada tam chodim do Freshmarketu. Musim povedat ze ani raz som nebola v mcdonalde , ziadne diety nedrzim , lubim sa dobre a velaa najest najest . My tam vela jeme maso na grile so salatom napr.Sadni na bicykel a bicykluj alebo behaj popri plazi

anickakol
autor
22. dec 2014

@juliakocka a keď neprichádza do úvahy prebukovanie letenky?

juliakocka
22. dec 2014

ihneď insanity + zdrava strava za 2 tyzdne sa da aj 10 kil, ale to brutus

anickakol
autor
22. dec 2014

@juliakocka čo je to to insanity?

zuzkaanicka
22. dec 2014

@anickakol si si ista, ze nie si tehotna?

zita19
22. dec 2014

@anickakol nie si ty nahodou tehotna? Ale pri americkej strave sa aj normalny smrtelnik rychlo vyzerie ako prasa.

anickakol
autor
22. dec 2014

@zuzkaanicka vykŕmená som a nie tehotná 🙂

zuzkaanicka
22. dec 2014

@anickakol ja len preto, lebo mas tu hmotnost do brucha a prs sustredenu ... nejako mi nepripadas vyzrata, ale skor tehotna ... samozrejme, kazdy clovek ma iny postup pri priberani 😅

mawka
22. dec 2014

@juliakocka ja ho nikde neviem najst na webe, celu kompletku 60 dnovu. nevies?

anickakol
autor
22. dec 2014

@zuzkaanicka 101cm mám obvod brucha, mávala som okolo 65 😉

maca_p
22. dec 2014

@anickakol z mojej skusenosti z UK, za pol roka som nabrala 10 kg. tiez samy mekac, sendvice, keksiky, a p.coviny... spamätala som sa, az ked som sa nevliezla do rifli na traky, coz boli take volne gate. 3 mesiace, zmena stravy a fitko a vyzerala som opät normalne.

zuzkaanicka
22. dec 2014

@anickakol nuz, tak ak nie si tehotna, tak zacni behat a zdravsie sa stravovat 😉 ... ja som v USA chvilu zila, nepribrala som nic, ale my sme si s muzom varili sami 😉

anickakol
autor
22. dec 2014

@maca_p no a ja som to zanedbala a namiesto toho som si vymenila šatník....brucho som skrývala voľnými topmi a podobne

slavkasj
22. dec 2014

ahoj anicka. nic si z toho nerob. po prichode domov si upravis svoj jedalny listok a vaha sa casom upravi. ja som bola v amerike vyse 3 roky, no jedla som vsetko, len sladke velmi nie, kedze i sama vies, aky slaby je tam vyber sladkého. v anglicku som zas pribrala, no casom som to doma zhodila, takze sa neboj a neries ludi co na to hovoria.

janinah
22. dec 2014

tvoja mama sa ťa nevie dočkať a je jedno či prídeš 50 či 80 kilová 😉 viem to,tiež som čakala dcéru zo sveta po pol roku....

dana_l
22. dec 2014

baby, to nie je ta ista osoba. pozrite sa na tie prsia na prvom obrazku a potom dolenizsie. a ta prva fotka je odtialto http://random091298.deviantart.com/art/Sexy-Bik...
asi sa znova niekto nudi a hodil "temu"

zuzkaanicka
22. dec 2014

@dana_l tiez som mala pocit, ze to bude vymyslena tema ... prazdniny zacali, niekto sa nudi 😝

dana_l
22. dec 2014

nasla som ju aj na dalsej "zoznamke" odfotenu.

dana_l
22. dec 2014

@zuzkaanicka tak veru. niekto sa nudi a vymysla si
nasla som ju aj na dalsej "zoznamke" odfotenu.

maca_p
22. dec 2014

do prdele tam, ozaj ma ine kozy na kazdej fotke 😀

tenerifka
22. dec 2014

@dana_l ty si ina policajtka 😀 🙂

dana_l
22. dec 2014

@maca_p @tenerifka no baby aby sa niekto za rok a pol vypasol a este sa potom na to stazoval, to musi byt ine kafe aby som na to skocila 😀