Ahojte baby, kedy je vo fitku malo ludi prosím? Chcem začať chodiť, úprimne hanbim sa a celkovo priestor kde je viac ludi mi naháňa strach. Ale žiaľ nevyhnem sa tomu. Som po pôrode a vidím, že bez fitka neschudnem... zaujímalo by a kedy cez deň je tam menej ludi? Chcela som ísť ráno o 7 a možno sa zasmejete ale keď som otvorila dvere bolo tam narvané a ja som sa pototo. Zavrela dvere a odišla. Áno viem.😬
Na obed
Rano okolo 7:00 je malo ludi, potom doobeda tiez byva malo. Najhorsie je od 16-19:30 z mojej skusenosti. To pridu vsetci po praci
Od 6-8(9) je fitko plne, ludia chodia pred pracou, od 15-18(19) je opat plne ludia chodia po praci, najvolnejsie je podla mna 10-14, obcas sa to cez obed trochu zaplni, aj si vie niekto odbehnut cez obed
Doobeda. Od tej 10-11-12
ja som istý čas brigádovala vo fitku a úplne najmenej ľudí bolo o 6 a 21 váčšinou v týchto časoch som nemala nikoho max 1-2ľudí. Fitko sme mali otvorené od 6-22. Okolo obeda a doobedu bolo tiež menej ale nie najmenej.
Trápenie pre teba. Cvič doma.
Nedele rano to je poloprazdne😂. Inaksie vela fotiek ma teraz app kde si mozes pozriet aka je v tom ktorom momente návštevnosť a podla toho sa mozes zariadit
Hlavne po novom roku nebude par tyzdnov prazdne nikdy 😂😂 kupia sa permanentky, nove oblecenie, novorocne predsavzatia a ides...po par tyzdnoch bude platit co som napisala vyssie
Schudnes bez fitka a dokonca zadarmo, ak sa naštartujes a začneš doma cvičiť vždy som tak schudla, fitko zase nieje také brutálne kardio čo potrebuješ na chudnutie, ale ak chces to fitko hlavne na spevnenie a svalstvo odporúčam doobeda ísť od tej 9tej do 12 bude určite najmenej ludi, a zaplatila by som si trénerku lebo sama ak nevieš čo robiť bude to na dve veci
@petamich presne, toto sa kazdy rok smejem, ze v novom roku to pride a po minuti prvej permanentky bude po natresku.😀 A este jedna vlna pride pred letom.
@autor najdi si partaka, dohodnite si pevne casy - bude ta to drzat v rezime. Drzim palce, nech ti to vyjde, nech ta to zacne bavit a stane sa to sucastou tvojho zivota, je to sakra dobra vec.🙂
Okolo obeda
Cvič doma, po novom roku bude natresk všade. Na schudnutie nepotrebuješ fitko.
Zo skúseností, ako trénerka ti poradím čas okolo obeda, u nás to tak býva, ze o 11 - 13,13:30 bolo malo ludi, potom od pol 3 do 20 veľa. Ranné tréningy tiež plno od 6 rána. Fitko sa otvara o 5:30.
V nedeľu na obed 😀 je ešte menej snáď ako v týždni na obed. Ale urcite v čase obeda. Od 10:30 do 14. Po 14:30 sa to plní ako idú ľudia z roboty.
Počkaj aspoň na marec, tieto prvé týždne v roku to je vždy najviac ľudí, ale do marca nevydržia 😁
no rano a na obed mozu nepracujuci, ja tym, ze pracujem som chodila vecer, casto do zavrecnej do 22tej 🙃 milovala som ten vecerny klud, stale tam bolo dost ludi, ale nie az toľko, ja nemam problem s ludmi, len ked mi obsadzuju stroje 🤣
to je veľa ľudí len teraz, lebo majú ešte dovolenky
Cvič doma ,ja by som do fitka tiež nechodila, nič pre mna
Na obed, alebo medzi 13-15 hod ak je to male fitko mimo administrativnych budov (v takom bude vela ludi na obed). Mozno sa ti na zaciatok oplati aj skusit skupinove cvicenia ak tvoje fitko nieco take ponuka. Zapadnes tam v skupine, nebudes riesit. Ale teraz od noveho roka bude cca mesiac vsade stale plno, potom sa postupne zrutia predsavzatia a znovu to bude ok :D.
Prosím a viete mi poradiť ako schudnut doma? Aké cviky? Ďakujem
Stačí upraviť stravu aby si bola v kalorické deficite a videi máš milión na YouTube, ja cvičím podľa growingannanas, schudla som 13kg
Od pol 10 do 14, teda aspoň vo fitku kde chodím.