Trapi aj Vas celulitida ? Potrebovala by som sa poradit ako nakladat s pripravkami proti celulitide pocas kojenia . Mate skusenosti ?
@solttera ja si myslim,ked si mala celulitudu pred tehotenstvom,tak ani teraz nezmizne,ked ju mas len teraz ,lebo si trochu pribrala,tak ked schudnes pravdepodobne ti zase odide,ja som to tak mala.
Pochybujem ze v tych kremoch je tolko kofeinu aby to uskodilo,podla mna nic hrozne.dolezitejsi je pitny rezim a pohyb.Fakt tie 3 litre vody denne...
@solttera ja mozem povedat ze mam velmi dobru genetiku, aj sa zdravo stravujem, aj sportujem ale to co to bolo pred tehotenstvom to nie je ani po 2 rokoch a z jednoducheho dovodu asi len tak lahko ani nebude - cas leti a ja neplanujem nechavat dieta s kdekym aby som chodila sportovat este viac ako pred tehu - a podla mna bez toho to take iste prosto nebude ... tak som akceptvoala ze moje telo sa zmenilo, robim pren to co je pren dobre, tak aby som bola spokojna a hladam priority inde ... treba papat tie spravne veci, hybat sa a netrapit sa porovnavanim sa s inymi - aj ta na ktoru sa ty zo zavistou kuknes bude mat isto nieco na sebe co neznasa 😉
Súhlas s
@katkanova. 😉
žiadne pripravky len šport aktualne mam 86.6kg a celulitidu nemám no pred 2 mesiacmi som mala otrasnu odkedy som začala cvičiť sama zmizla 🙂
ale je to aj v genoch niekedy naozaj mozes robit vsetko co je zdrave od pohybu cez stravu a povedz sme si strii sa uz neda zbavit len im predchdzat a zmiernit ich, ja pouzivam bepanthen na zjemnenie pokozky a som spokojna
Žiadne tabletky na celulitídu, chudnutie a spol. neexistujú, je to len reklamný trik a treba aby sme si to už konečne všetky uvedomili a nenechali na blbosti druhých zarábať farmaceutické koncerny 😀 . Príznaky aj celulitída sa dá zmierniť masážami,cvičením a podobne a zmieriť sa s faktom, že my ženy od prírody ju máme a úplne sa jej už nezbavíme.... 😀
@solttera Nič na celulitídu neexistuje kým sa nezačneš hýbať a dobre stravovať tak ju proste budeš mať. Ak máš peňazí na rozhadzovanie tak kľudne môžeš dať zarobiť nejakej overenej firme 😎
@solttera kym dieta vyhradne kojis, tak urcite nie. tie pripravky ci uz kofeinove alebo ine idu do mlieka.