Užívate niečo proti celulitíde počas kojenia?

solttera
4. júl 2013

Trapi aj Vas celulitida ? Potrebovala by som sa poradit ako nakladat s pripravkami proti celulitide pocas kojenia . Mate skusenosti ?

xlucia
4. júl 2013

@solttera kym dieta vyhradne kojis, tak urcite nie. tie pripravky ci uz kofeinove alebo ine idu do mlieka.

solttera
autor
4. júl 2013

Chcem co najdlhsie kojit takze po celu dobu su tieto pripravky tabu ? Alebo napriklad uz po siestom mesiaci plneho kojenia by som aj mohla zacat ?
@xlucia

arturia
4. júl 2013

@xlucia tak tomuto neuverim !, znamena to , ze na seba nedas v case kojenia krem na tvar , hydrat. Mlieko, farbu na vlasy, deodorant...... Lebo to vsetko prejde do mlieka ?

katkanova
4. júl 2013

@solttera ziadne pripravku co by ti pomohli neexistuju, tak nemrhaj peniazmi, radsej zober malu na poriadnu prechadzku v kociari kazdy den 😉

solttera
autor
4. júl 2013

@arturia bola rec o pripravku proti celulitude ;) siva po svete by som urcite nechodila ;)

solttera
autor
4. júl 2013

@katkanova chodim a chodim len som asi nedockava ;)) nepatrim k skuine po troch mesiacoch ako pred tehotenstvom takze sa budem menej skumat ;))

diusik
4. júl 2013

@solttera ja si myslim,ked si mala celulitudu pred tehotenstvom,tak ani teraz nezmizne,ked ju mas len teraz ,lebo si trochu pribrala,tak ked schudnes pravdepodobne ti zase odide,ja som to tak mala.
Pochybujem ze v tych kremoch je tolko kofeinu aby to uskodilo,podla mna nic hrozne.dolezitejsi je pitny rezim a pohyb.Fakt tie 3 litre vody denne...

sashabb
4. júl 2013

@solttera ak by fungoval nejaký prípravok proti celulitíde, tak ju zrejme nemá žiadna žena 🙂
Pomôže jedine cvičenie, pitný režim a upravená strava. Určite nie nejaký zázračný prípravok 🤐

katkanova
4. júl 2013

@solttera ja mozem povedat ze mam velmi dobru genetiku, aj sa zdravo stravujem, aj sportujem ale to co to bolo pred tehotenstvom to nie je ani po 2 rokoch a z jednoducheho dovodu asi len tak lahko ani nebude - cas leti a ja neplanujem nechavat dieta s kdekym aby som chodila sportovat este viac ako pred tehu - a podla mna bez toho to take iste prosto nebude ... tak som akceptvoala ze moje telo sa zmenilo, robim pren to co je pren dobre, tak aby som bola spokojna a hladam priority inde ... treba papat tie spravne veci, hybat sa a netrapit sa porovnavanim sa s inymi - aj ta na ktoru sa ty zo zavistou kuknes bude mat isto nieco na sebe co neznasa 😉

jaruska8
4. júl 2013

Súhlas s
@katkanova. 😉

vonicka
4. júl 2013

@solttera - celulitida trapi kazdu zenu a jediny ucinny prostreidok na nu je sport a tomu sa pri kojeni vobec nemusis vyhybat. 🙂

nibiru
5. júl 2013

žiadne pripravky len šport aktualne mam 86.6kg a celulitidu nemám no pred 2 mesiacmi som mala otrasnu odkedy som začala cvičiť sama zmizla 🙂

lencika
31. máj 2014

ale je to aj v genoch niekedy naozaj mozes robit vsetko co je zdrave od pohybu cez stravu a povedz sme si strii sa uz neda zbavit len im predchdzat a zmiernit ich, ja pouzivam bepanthen na zjemnenie pokozky a som spokojna

maria4181
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evittam
16. aug 2014

Žiadne tabletky na celulitídu, chudnutie a spol. neexistujú, je to len reklamný trik a treba aby sme si to už konečne všetky uvedomili a nenechali na blbosti druhých zarábať farmaceutické koncerny 😀 . Príznaky aj celulitída sa dá zmierniť masážami,cvičením a podobne a zmieriť sa s faktom, že my ženy od prírody ju máme a úplne sa jej už nezbavíme.... 😀

niki101988
16. aug 2014

@solttera Nič na celulitídu neexistuje kým sa nezačneš hýbať a dobre stravovať tak ju proste budeš mať. Ak máš peňazí na rozhadzovanie tak kľudne môžeš dať zarobiť nejakej overenej firme 😎