Ultrazvuková liposukcia

lejja
27. sep 2012

Ahojte,co si myslite o chudnuti pomocou ultrazvukovej liposukcie?Ci sa vobec da pri nej schudnut,alebo su to len vyhodene peniaze...Ma niektora vlastnu skusenost,ci to funguje? 🙂

katy1979
27. sep 2012

Funguje to. Mam priatela ktory to absolvoval. Este si potom dal aj nejaku detoxikacnu kuru. Postupne mu ubudalo z pasu

lejja
autor
29. sep 2012

@katy1979 dakujem za odpoved 🙂

myskacici
29. sep 2012

súhlasím, funguje to. Sama som na ňu chodila a kombinovala som to s vibračnou plošinou a lymfodrenážou. Samozrejme išlo o dlhší proces, ale pekne to išlo dole. 😉

lejja
autor
30. sep 2012

@myskacici kolko krat si bola?je potrebna aj uprava stravy? 🙂

myskacici
30. sep 2012

No ja som bola veľakrát chodievala som tak 2x do týždňa asi mesiac aj niečo. Vtedy som stravu troška upravila. Vysadila som bielu múku, nahradila celozrným pečivom, vysadila cukor, nahradila ho stéviou a večer som jedávala ryby, väčšinou tuniaka so zeleninou a zvykla som si. Citila som sa omnoho lepšie, vyzerala som lepšie, mala som viac síl a energie. Cez leto som však poľavila ☹ , ale teraz znovu zarezávam a teším sa na výsledok, ale ak nechceš, nemusíš upravovať stravu, hlavné je, piť veeeeeľa tekutín, no nie však sladené vody. Ja som pila čaj, alebo čistú vodu. Denne minimálne 3litre. Išlo to krásne dole, pás som mala tenučký....Avšak každé telo je iné. Poznám dievčatá, ktorým to išlo oveľa rýchlejšie dole ako mne. Veľa štastia prajem 🙂

lucyfuk77
30. sep 2012

Idem v utorok prvy krat, potom napisem pocity ...

lejja
autor
1. okt 2012

@myskacici vdaka za odpisanie,ja som bola 3-krat,teraz som mala pauzu 2 tyzdne,lebo som bola chora.Neupravovala som si nijak stravu,akurat som pila vela vody.Potesilo ma,ze sa fakt da nieco dosiahnut,ze to nie su zbytocne vyhodene €. 🙂

lejja
autor
1. okt 2012

@lucyfuk77 napis,ze ako sa ti to pozdavalo 🙂

myskacici
2. okt 2012

@lejja nieje zač 🙂 dúfam, že budeš spokojná 🙂 dôležité je piť veeeľa vody a ešte lepšie čajíku, lebo ten odvodňuje.

zuzullik1001
3. okt 2012

ahojte ja som na tom bola a super...ked tak napisete dam vam info..🙂

lejja
autor
3. okt 2012

@zuzullik1001 napis 🙂

zuzullik1001
4. okt 2012

@lejja ahoj ja som chodila do jedneho super salonu v BA ktory mi pomohol za 12 procedur dat 10 kg...🙂 asi tak dva mesiace mi to trvalo...odporucam vrelo, mi poradili jak mam zmenit stravu,super odbornici a velmi dobre lekarske pristoje....

lejja
autor
4. okt 2012

@zuzullik1001 chodila si na ultraz.liposukciu?tam si mala 12 procedur?mne povedali,ze z vahy dole nedam,len cm by mali ubudnut... 😖

zuzullik1001
4. okt 2012

@lejja jj na ultrazvukovu liposukciu...a krasne vaha isla dole aj cm...🙂 a kde si bola? ja som chodila do ba 🙂

lejja
autor
4. okt 2012

@zuzullik1001 poslala som ti spravu 🙂

nikushka8
29. jan 2013

kocky, co vas cela procedura vysla?

dadak
8. feb 2013

@nikushka8 aj mna by to zaujimalo 😀

krpcek
9. feb 2013

@myskacici ahoj, citam ze si absolvovala tuto kuri, mna zaujima, ci sa ti nejake cm nevratili spat? Citam, ze to ma byt trvacne, ale neviem ci tomu verit. Tiez by som na to chcela ist ked dokojim.

myskacici
7. mar 2013

@krpcek nieje to žial trvácne, vracia sa to ked si nebudeš dávať pozor na stravu 😒

krupka16
22. mar 2013

ahojte a kolko vas to vyslo?chodil niekto aj do popradu na tatuko proceduru?

rollka
23. mar 2013

Ahojte,
chodila som, priam na kuru. Stalo to vela penazi a efekt nebol ziadny.
Pritom pocas kury som dodrziavala aj ostatne rady - lahsia strava, vela tekutin, pohyb.

dianka1983
25. jún 2013

ahojte podstupila ste niektora liposukciu?

juditkak
13. júl 2013

ahojte baby po vcerajsom sedení kavitacie 6 cm z brucha dole som splasla sa joj ako sa tesim

katarina789
9. aug 2013

Ahojte dnes idem 1x dostala som pernamentku tak sa tesim potom napisem vysledok tie co ste boli co na hovorite???

plumeriagirl
1. apr 2014

Ahojte,
tiez som ju par krat obsolvovala (aj lipo laser) + vibracna plosina - viac sedeni za sebou, ale v cm som nevidela vobec ziadnu zmenu. Pitny rezim som poctivo dodrziavala, stravu som nemenila (bo sa stale snazim stravovat zdravo a obmedzujem sladke na minimum, vyprazane vobec) a aj som min 30-45 min doma cvicila.

rara1
28. máj 2016

Ahoj, ultrazvukovú liposukciu som skúšala a funguje, keď potrebuješ schudnúť len pár centimetrov. K tomu musíš držať jedálniček a piť veľa vody. Ak chceš ale schudnúť viac, tak je lepšie klasická liposukcia alebo kamarátka bola na laserovej liposukciu a je s výsledkom veľmi spokojná. 🙂

susyme
16. jún 2016

JA by som povedala ze je to jednorazovy efekt ....Napr ked ides na vecierok a potrebujes vyzerat lepsie. Mne hned zislo brucho uplne krasne trvalo to asi 2 tyzdne a potom som prestala chodit a zrazu sa mi nalialo brucho a vyzeralo to katastrofalne ...stravu som mala taku istu ......uz by som na to viac nesla

susyme
16. jún 2016

Ešte ma napadlo že mi z ničoho nič začali bolesti myslela som ze su to oblicky a zistili mi žlčnikové kamene ...nikto v rofine ich nikdy nemal ....ja si myslim ze toto mohla byt sposobene prave tymto

veronnikaaa
5. máj 2019

Môžem ultrazvukovou lipo keď kojím? Mala má 2roky

345543
2. júl 2019

Nemá niekto skúsenosti s ultrazvukovou liposukciou v Liptovskom Mikuláši.