Ahojte chcem si dať týždňový jesenny detox.. Ide mi hlavne o prečistenie organizmu, kvôli pleti atď.
Mate niektorá skúsenosti? Aký detox ste mali..?🍁
niekomu staci detox bez drog (kavy, alkohol, cigarety), niekto si da detox bez masa.. moj kamos si dal tyzen bez masa a potom z toho bol mesiac.. a pritom vyskusal rozne nove nepoznane veci - chute, a citil sa lepsie ale jasne sa k masu opat vratil len uz si ho nedaval 7 krat za tyzden 🙂
@neluskas vies dat do spravy alebo tak viac info? Mala by som zaujem. A moze sa aj opskovat viackrat do mesiaca?
@neluskas tiez sa rada dozviem viac.
@neluskas aj mna by to zaujimalo,len nie platene produkty
Taketo nieco si ja teda predstavit neviem, ono treba zacat zlahka najskor jeden den a potom postupne. Tyzden je podla mna pre telo sok, najma ked na nieco take neni zvyknute. Ze si takyto detox nikdy predtym nedrzala 😉
@krikra33 ahoj, ja mám skúsenosti s 28-dňovým detoxikačným programom od Antónie Mačingovej...je to fakt super vec, ktorá ma naučila ako sa stravovať a nezaťažovať svoje telo..majú aj donášku, takže ak sa ti nechce variť, vieš si jedlo objednať domov alebo do práce 🙂. mne to veľmi vyhovuje, už si ho dávam 2.krát a fakt sa cítim lepšie..
@marus23 podla meilu de.by som urcite nic neposielala....
Detoxikovať telo potrebujeme každý jeden deň
detox myslíš úplne? Že bez stravy a len na vode? Alebo detox na nejakých šťavách? Alebo ako si to celé predstavuješ?