Twist stepper

allyms
11. mar 2013

Ahojte maminky! Som tu nova.....skor som bola pravidelnym navstevnikom ModrejSTrechy....ale kedze uz aj mi mame prirastok, tak som navstivila parkrat aj ModrehoKonika =)) Mam otazocku na vas a som vdacna za akukolvek vasu reakciu, komntar a pod. Som v 13tom tyzdni tehotenstva. Som fajciar a o kavickach ani nerozpravam. Ked som zistila,ze som tehotna samozrejme cigarety museli ist bokom a aj kavy som sa vzdala lebo ta chut ma lakala si ist zapalit. No a samozrejme najblizsia nahrada za cigarety je jedlo....nemam pevnu volu, takze je to o to horsie pre mna. Prave sedim na nete a hladam niake tie orbitreky alebo trenazery na doma, aby som zo sebou nieco robila .... Ano viem, ze prechadzky su zdrave a dobre, teda vseobecne pohyb je dobry ako pre nastavajucu mamincku tak aj pre dietatko v brusku. Ale naozaj...chodim do prace, robim ako kadernicka, takze po robote sa mio moc na preechadzky uz nechce ist, kedze este aj moje nohy maju tendenciu napuchat ( bez ohladu na tehotenstvo) ... Dalsia strana je ta, ze niektore stroje su sialene drahe...ano, je pravda, ze da sa kupit lacno aj draho. Zalezi aku kvalitua co clovek hlada. Babulky normalne som sa pristihla nad tym ze uvazujem o delenej strave v tehotenstve.....to su uz asi fakt tie hormony. A teda realne som uz zacala hladat twist stepper .... kedze nemozem namahat brusko, tak viem, ze v najlepsej kondicke mi udrzalo brucho a nohy korculovanie a lyzovanie. No trenazer na lyzovanie stoji niekolko tisic eur =( ale stepper co napodobnuje "akoby" korculovanie sa mi celkom pozdava a cenovo je o tisic krat pristupnejsi =))
Prosim napiste maminky vase skusenosti....Ja sa nechcem vyhovarat, ze som tehotna a potrebujem vela jest a ze mam abstaky na cigaretu, tak preto vela jem...nie su to vyhovorky, ale ja sa poznam a preto musim nieco robit lebo po porode budem ako elephant =(((( a toho sa bojim =((((
Dakujeeeeeem