Ahojte, mate niekto skusenosti s touto polievkou? Nieje skodliva? Mozem ju jest aj ked kojim?
@amia3 Určite v žiadnom prípade. Táto diéta je určená skôr na rýchle chudnutie pred operáciou ak ide o veľkú obezitu atď. Pre trvalé schudnutie úplné nevhodná a s jojo efektom.
Keďže máš len 6 mesačné bábo a kojíš, tak sa týmto smerom vôbec neuberaj. Skús len troška ubrať zo porcii a večer už neskôr nejesť a uvidíš ,že do letných plávok budeš šik.
Všetko má svoj čas....🙂
@amia3 - no uz podla zlozenia by maleho roztrhlo 😀 Ona je super, za dva tyzdne par kil dolu, no ale to je absolutne docasne, len na ples, pred svadbou, proste zmensit obvod a vmestit sa do siat, nie ako dieta.
@amia3 Moja mama ju jeden čas jedla a skončila na pohotovosti so žlčníkom. Mala pocit ako keby mala v žalúdku kameň. Dr. jej ju neodporúčal, lebo vzhľadom k tomu čo všetko obsahuje polievka, nie je vhodná pre ľudí s problémami žalúdka. Majú sa vyhnúť zelenine, ktorá začína na písmenko K. Kapusta, kel, kaleráb, karfiol.
chcem len par kil zhodit, ale asi sa zacnem radsej trochu hybat. len ma zaujimalo, ako je to vlastne stou polievkou 🙂
@amia3 na chudnutie máš času dosť až prestaneš kojiť 😉 a s tou polievkou je to asi tak, že si jej navaríš plný kotol a neješ nič iné - po dvoch dňoch ti je z nej akurát tak na grc, nehovoriac o nadúvaní z kapusty atď... ide o to, že neješ nič iné, neprijímaš žiaden tuk, ale zároveň ani iné podstatné živiny... každá diéta je len krátkodobá, normálne zdravé schudnutie vyžaduje zmenu životného štýlu a úpravu stravy natrvalo 😉 inak prichádza jojo efekt aj s úrokami...
ahoj ma niekdo aj plan jak sa to je
@amia3 keď kojíš, tak v prvom rade nemáš diétovať a máš jesť pestrú a vyváženú stravu, ktorou tukožrútska polievka určite nie je... btw. nežerie tuky, ako by sa mohla zdať podľa pomenovania 😉