Ahojte, presla som akurat na upravu stravy a pohyb kedze chcem schudnut, len problem je ten ze mam tak nastaveny jedalnicek ze som tam stale hladna a stale mam potrebu ešte pomedzi jedla ktora mam denne konzumovat ešte jest..viete poradit nejaky trik aby som nepocitovala stale hlad?..vody pijem dostatok..aj teraz mam tak nastavene ze mam jest az o tretej ale uz pocitujem teraz velky hlad a neviem ako to vydrzat
Porozpravat sa s tym, kto jedalnicek nastavoval.
A este je otazne, ako dlho mas novy jedalnicek a aka je to zmena oproti tomu predtym. Lebo ak si este pred tyzdnom bola zvyknuta s prepacenim zrat, tak samozrejme, ze tvojmu mozgu je teraz malo a potrebuje si zvyknut.
Mas zly jedalnicek. Nemas byt tak hladna. V konecnom dosledku zjes viac ked pomedzi to este musis zobkat lebo vlci hlad.
Bud mas velmi nizko nastaveny prijem, velmi roztahany zaludok, alebo konzumujes jedla co ti rychlo vyzenu inzulin. Skus si nakrajat pomedzi jedla kalerab alebo uhorku salatovu alebo si ku kazdej porcii jedla kludne pridaj aj kopu ladoveho salatu.
pravdepodobne jes malo bielkovin.
a inal jest mozes aj inak len si musis strazit kaloricky prijem. proste ja som napr taka ze ranajky - doobeda nic- obed- ale potom vecer mam veceru a na 100% viem ze este budem chciet jogurt s ovocim/nejaky chlieb alebo proste nieco aj potom. tym chcem povedat ze ty sa nepotrebujes stravovat podla nejakeho casoveho harmonogramu ale tak ako to tebe vyhovuje len proste mar dostatovne syte jedla a kaloricky deficit.
ja chudnem 6-ty mesiac a mam dole 10kg, ale bez obmedzovania lebo ja to psychicky nedam keby mam jest salat a quinoa a potom o 5h kukuricny chleba a nizkotucny tvaroh😂 ja proste potrebujem zit
Daj dnešný jedálniček.
Vela pit, zut zuvacku, zamestnat niecim mysel. Pri chudnuti a teraz aj pri udrziavani hmotnosti, som aj ja skoro stale hladna. Sem tam mam den, ked nie, ale vacsinou vstavam od stola polonajedena. Tak si hovorim, ze mozno na tom prislovi "Jedz do polosyta, pi do polopita" mozno nie co je a tak to ma byt....
tak ja uz takmer dva mesiace tiez chudnem, pred letom, do plaviek.. pouzivam kaloricke tabulky, ale teda malokedy som hladna.. jem velke porcie nizkokalorickych jedal ;)
Pri správnom nastavení jedálnička nemôžeš byť hladná. Kolegyňa začala jesť podľa jedálnička a prvé dni nemohla zjesť všetko, taka bola plná a predsa zhodila 4 kilá.
ak by si mala jedalnicek dobre nastavený niesi hladná... nastavovala si si ho samq alebo niekto ?
Môže to byť už aj zo zvyku.Ttreba vydržať kým sa žalúdok stiahne .
Ja síce nemám žiadnu diétu, ale ak som hladná, chrumkavé uhorku, mrkvu, malinký, čučoriedky. Možno by ti uhorky pomohli prekonať hlad.
Skús napísať jedálniček, nemáš byť hladná keď je dobre nastavený.