Tréningový plán od Bianca Blazy

18. okt 2024

Dobrý deň, máte niekto plán na cvičenie od Bianca Blazy? Oplatí sa? Naozaj vidno výsledky také aké prezentuje? Ďakujem.

independent_woman
18. okt 2024

Odporucam pozriet na instagrame storydzefho

thirstymonk
18. okt 2024

Možeš mať treningovy plan aj od švarcenegra, ale to je len jeden z troch pilierov.

petulda333
18. okt 2024

@independent_woman no mne pride,ze on je nimi posadnuty a uz hlada kazdu blbost,aby ich strapnil. A to nie som ich fanusik.
Inak staci trochu rozmyslat a je jasne,ze to je prehnane. Za taku kratku dobu to proste ozaj nejde. Vypracovat zadok trva dost dlho

autor
18. okt 2024

Ako ja viem, že je to prehnane aj z jednej aj z druhej strany, ale má dosť recenzií od roznych žien.. a dosť veľké vysledky.

petulda333
18. okt 2024

Tak mozno tie plany funguju,ale urcite nie za tyzden ani mesiac. Tie rozdiely su umelo vytvorene

kiki68
18. okt 2024

Teraz som to pozrela, popisala tam svoj styl deadliftu, co bolo skor skratene nieco a za mna velka zataz na krize. Trenujem 4 roky aj nieco s Csilla Budinzska ( Chillin Fitness) a vysledky mam podla mna pekne. Nemam rada, ked niekto za cenu akoze velkeho zadku ide niekomu odpalit krize a podobne srandy. Za mna je ta Bianca velmi diskutabilna.

lucia13022023
18. okt 2024

Stačilo mi vidieť ich jedálniček a tréningový plán, cviky popísané akoby to vysvetľovalo malé decko. Áno, tém chalan co písala @independent_woman je nimi už možno troska viac posadnutý, no ma pravdu.

rozculena
18. okt 2024

to chceš mať takú veľkú hnusnú riť a stehná ako ona?

taktotedanie
19. okt 2024

@kiki68 sledujem ju , je super ze si pod jej vedenim

kiki68
19. okt 2024

@taktotedanie uz roky a odporucam wellform a wellgym od nej. Neslubuje taketo zadky nerealne