Chcem si objedhnať tréningový plán + jedálniček na tri mesiace so zadefinovaným cieľom - vyformovanie postavy, schudnutie min 10kg. Tréner je overený, má vynikajúce výsledky. Nepridá sa niekto aby sme sa natom finančne podelili?
pridem domov,tak sem frknem tie subory (word.docs su to).....ale taky balicek by vedela spravit kazda zena,to je uplne jednoduche...podla mna kazdy vie zratat prijem kcal/kJ v dnesnej dobe :D :D
@h0sher Zdravim mohla by som sj ja poprosit ten plan+jedalnicek 🙂 dik.
nie je tu moznost pridat/add subory? ... pozeram,ze tu nevidim takuto funkciu,aby si to stiahol kazdy... 😀 kvalitne forum,ako pozeram HEHE ... asi to budem musiet potom spravit via PM/SS ...
@mondulka ako si dala dolu 24kg? Porád🙂
@h0sher aj ja by som poprosila 🙂
Aj ja by som poprosila dakujem 🙂
Pridávam sa k prosiacim, vopred ďakujem.
posite mi maily ktore mate na FB,pridam vas do skupiny...vlozil som tam tie jedalnicky....
😉
s pozdravom
HO
@ h0sher ja som Vam poslala uz mail cez spravu ....som zvedava velmi 🙂
prosim poslete mi?
@ivmix alebo ktorakolvek ina z Vas babenky, ak ste sa dostali k tomu jedalnicku poslali by ste ho aj mne? dam mail cez IP🙂 ak by ste boli tak zlate,dakujem🙂)
ahojte, mohli by ste aj mne poslat ten jedalnicek? vopred velka vdaka 🙂 .
@h0sher ahooj aj ja si poprosim moj email je: l.papajova@gmail.com
ja ti to mozem dat aj zadarmo..... :D :D naco preboha platit za hluposti:
co mam pripravene 3 druhy jedalnych listkov na cely tyzden aj s vypoctom kalorii je profi,pouzivam ho cca 12 rokov, pouzivam ich pocas cyklistickej sezony....resp. na redukcie hmotnosti po zimach....
zaradenie cviceni plavanie,behanie,balik cvikov v posilke takisto nemam problem poskytnut
treningovy plan na cvicenie je este lahsi zostavit....
VSETKY DIETY SU HLUPOST!!! az na jednu-superkompenzacnu,ale ta je o niecom inom ako ubytku hmotnosti,cielene je vysledkom nahromadenie glykogenu kvoli zvysenemu nahromadeniu pocas preteku....
s pozdravom h0sher