Tréningový plán do fitka

11. jan 2023

Viete mi prosím niekto prezdielať dámsky tréningový plán na cvicenie vo fitku? Ale taký aby to bolo zmysluplné. Googlim a všetky mi prídu odveci že sa cvičia napríklad dve veľké partie v jednom dni alebo zbytočne podelené partie alebo naplánované cviky mi nedávajú zmysel. Raz som našla jeden úplne super a neviem ho už dohľadať tak možno budem mať šťastie a niekto ho tu bude mať :D za čokoľvek ďakujem. Poprípade ešte ak by ste mali niekto typ ako obmieňať tréningové plány tak aby som si nemusela stále hľadať úplne nový alebo kupovať aby cvičenie bolo stále efektívne, budem vďačná. Nejaká logika v tom predsa byt musí.

mtoth
11. jan 2023

Mozno keby si zaplatis na mesiac trénera, tak by ti ukazal a vysvetlil nielen ako sa ma spravne cvicit ale aj pomohol tie cviky robit spravne, lebo na tom sa da lahko zlyhať. Rovnako by ti vysvetlil ake partie cvicit spolu, kedy a ako atd..

alzbeta1301
11. jan 2023

Treningovy plat poradit taký aby sú stále nemusela hladat nový?

Prečítaj si to po sebe. Dava ti to logiku? Keď logicky tvoja fyzická bude v lepšom prípade napredovať tak aj treningovy plan musí byt k tomu prispôsobený. Neexistuje že budem rok cvicit to iste bez zmeny.
Ak to myslíš s cvičením vazne, odporúčam sa spojit a niekym kto sa tomu rozumie, spravíte si vstupný trening kde si určite tvoje hranice a podľa toho ti spravi dotycny/na treningovy plan. Nemôžeš mat predsa nejaký plan čo nájdeš na webe ak to myslíš vazne. To ozaj nejde. Ak sa chceš na niečo všeobecne opýtať rada ti poradim.

alzbeta1301
11. jan 2023

Logika v tom vždy ale ale práve na tu logiku “laik” sam nepride to chce roky skusenosti. Aby si si hlavne neublížila a aby to bolo k úžitku nie na skodu

alzbeta1301
11. jan 2023

Ja to robim súťažne a toez mám plan od skúseného trénera plus konzultácie. A partner rovnako, venuje sa aktívne bodybuildingu cez 10 rokov a sam má trénera 🙂 pokial chceš progress treba investovať

talia6410
Odpoveď bola odstránená
Zobraz