Tréning vo fitku verzus doma

11. júl 2023

Da sa doma odcvicit rovnako plnohodnotný a účinný tréning ako vo fitku? Alebo sú stroje lepšie?

cimage
11. júl 2023

Ja neodcvicim doma tak ako vo fitku, lebo doma vynecham cviky, ktore nemam rada. Ale momentalne cvicim len doma. A vo fitku sa viac snazim, aby som nebola nejaka slaboska 😁.

0silvia0
11. júl 2023

Pozri si prispevky od @saska2208 a zistis, ze aj doma sa da.

nikus93
11. júl 2023

No ak mas doma nejaku vybavu, tak sa da aj silovo cvciit, mne stacila aj velka cinka a jednorucky k tomu zavazia. Ale stroje nemam tak vyuzivam vo fitku to co nezacvicim doma.

saska2208
12. júl 2023

@0silvia0 presne tak. Ja cvicim len doma, nemam žiadne stroje. Mam len expander a ketlebell. A veru fitko mi vôbec nechyba, bola som tam 2x a neoslovilo ma to. Takto si zacvicim hned rano doma, dam sprchu a nemusim nikam chodit. Ale 100 ľudí, 100 chutí. Každému vyhovuje iné. Dôležité je, že človek niečo pre seba robí, je jedno či doma alebo vonku 🙂

0silvia0
12. júl 2023

@saska2208 ja by som veľmi uvítala ak by sa ti dalo napísať zostavu cvikov ktoré cvičíš, viem, že si na instagrame, ale ja nie som na žiadnych soc. sieťach.
Postavu si si super vymakala, na parádu👍

saska2208
12. júl 2023

@0silvia0 to by nebol problem, len sa to tažšie opisuje. Ako sa hovori raz vidiet je lepsie ako 100x počuť.
Kobra, plank, nožnice, drepy, bicykel… ine neviem ako by som pomenovala… skusim niečo vymyslieť. Popr. Pošlem video Mailom… ine ma nenapada a ďakujem krásne🙏🙂

0silvia0
12. júl 2023

@saska2208 keby si mohla poslať video, bolo by to super, bola by som vďačná. Ja som roky cvičila vo fitku, ale už ma to nejako prešlo. Cvičím teraz cviky na diastazu od fyzioterapeutky, ale rada by som zaradila už niečo iné. Ešte raz vďaka.

domak2
12. júl 2023

Samozrejme ze sa da, aj len vlastnou váhou. Ak si odhodlaná a ostane ti to. Tam ja vzdy zlyham 😅
Niekomu sa proste lepšie cvičí vo fotku, či v skupinach, majú vtedy väčšiu motiváciu.

kvetinka75
12. júl 2023

áno dá sa ak sa donútiš. Ja som sa vždy iba vo fitku donútila. Je veľa cvikov vlastnou váhou. Určite nájdeš na nete ľudí, ktorí cvičia vlastnou váhou a majú výsledky porovnateľné s tými, čo chodia do fitka

limoncino
12. júl 2023

Ja mám stroje doma a neviem sa dokopat

svokrinjazykmonika
12. júl 2023

Ja som chodievala do fitka, tam som sa naučila cvičiť a potom som cvičila doma väčšinou. Kúpila som si pár činiek a spravila si cvičebný plán. Cvičenie na strojoch je síce super ale tá pravá makačka je s činkami a vlastnou váhou.