Trčiace brucho a padajúce nohavice

kamamurgasova
17. jan 2024

Dobrý deň,
Taká smiešna téma🙂
Po dvoch deťoch mám zmenenú postavu.. trčí mi brucho:((..
Všetky nohavice sa mi pri kráčaní šuchnú nižšie a nevyzerá to dobre. Skúšala som na gumu aj opasok... Legíny rifle, nohavice.. opasok to prípadne vie udržať, ale musí byť poriadne zatiahnutý a potom ma z toho bolí brucho.. Samozrejme riešenie je zhodiť kilá a vyformovať postavu, no som realista ..
Ako to riešite? ..už iba sukne a šaty?

andreatytler
17. jan 2024

@kamamurgasova To nosis svoje stare nohavice co si nosila pred tehotenstvom, alebo uplne nove co si si kupila teraz po porode?

kamamurgasova
autor
17. jan 2024

@andreatytler aj staré som skúsila aj nové som si kúpila vyskúšala v obchode.. oblečiem zdajú sa mi super, ale idem niekam a 10 min. Chôdze a sú suchnute dole. Neviem či nejaký špeciálny strih čo by bol na bedrách len.. ja fakt neviem.

veselo_neveselo
17. jan 2024

Ak sa ti suchaju dole, tak musis pozerat bud low rise (s nizkym sedom, pod pupok), alebo naopak s vysokym pasom (az ponad pupok).
Vsetko co ti bude sediet akorat na "speku" ti bude klzat dole.
Co este pomoze trochu je dat si vrstvu medzi nohavice a telo (tielko, triko) z nesmyklaveho materialu - to trosku zbrzdi gate, ale nie uplne.
Naozaj najlepsie je najst dobre strihnute, co sedia vysoko. Nenadarmo su mom jeansy popularne 🙂 Leginy detto, hladaj high rise.

andreatytler
17. jan 2024

@kamamurgasova Presne na to som myslela, ze potrebujes iny strih ako si nosila pred tehotenstvom, ale ked vravis ze aj nove nohavice to robia, tak neviem. Tiez sa mi zmenila postava a aj brucho sa zvecsilo, takze teraz nemam najuzsi pas tam kde som mavala (tesne pod pupkom) ale hodne nad pupkom. Ja osobne mam rada tie bedrove. Tie co su vysoko ma hrozne tlacia na zaludok ak v nich sedim.

kamamurgasova
autor
17. jan 2024

@veselo_neveselo ďakujem, presne tieto názvy som potrebovala. Tie čo mám sú všetky na alebo tesne pod pupok.

kamamurgasova
autor
17. jan 2024

@andreatytler aj mňa tie vyššie tlačia keď sedim a bedrové, že ani neviem či som videla niekde.

kamamurgasova
autor
17. jan 2024

Vlastné mám jednu letné nižšie a tam som zase riešila, že keď sa zohnem trčí mi čiarka 🙂

andreatytler
17. jan 2024

@kamamurgasova Mam ten isty problem ze ked sa zohnem tak my trci zadok. Musim vzdy velmi dlho hladat kym najdem dobry strih. Teraz som us 4 roky po porode a stale nosim 2 tehotenske nohavice. Tu cast co je elasticka co sa natahuje cez bruho zlozim dole. Na leto som si kupila take platene na gumu. Musim zase nabehnut do obchodov a nakupit nieco na zimu co sa da nosit do prace.