Ahojte zienky....vyskusala som uz mnoho cviceni,no ziadne mi zatial neucarovali natolko,aby som pri nich zostala...Vcera som vsak v knihkupectve narazila na knihu Telo sko posilnovna pre zeny,tak som neodolala a kupila som si ju...Chcem sa spytat,ci ste niektora dosiahli uspechy v chudnuti a tvarovani postavy prave s touto publikaciou....Budem rada,ak sa pridate do tejto diskusie a spolocne sa urcite dopracujeme k vytuzenej postave 🙂
ahojte dievčence, tiež sa mi táto kniha dostala do rúk a práve sa ňou začínam preluskávať. spravila som si vyhodnotenie (pre mňa nie veľmi lichotivé- v podstate začínam skoro od začiatku 😀 ) a chcem začať makať. zatiaľ mi ale nie je jasné, ako funguje prechod do druhého cyklu- aj keď mám nato ešte nejaký čas 🙂 a mimochodom, ako sa darí Vám?
Kniha je super inspiracia na domace cvicenie. Silove cvicenia su naozaj velmi efektivne a cim viac svalovej hmoty mas, tym rychlejsie spalujes 🙂 na vyformovanie postavy su skvele aj HIIT treningy, odporucam napr Metafit, trva len 30 minut, no treba poriadne zamakat. vyskusajte 🙂
Dievcata, cvici este niekto?? Ja sa chcem do toho pustit...
Mam ku doma, aj som cvičila presne dva roky dozadu som začala 🙂 zmenila som stravu a 20kg šlo dole 🙂 potom som bola tehu, krpka má teraz 6 mesiacov, chcem postupne zase začať 🙂
@medovka14 tiez som tak bola - az na to ze som nestihla nic schudnut predtym 🙂 teraz mam sice o nieco menej ako pred tehu, ale citim ze to chce budovat svalovu hmotu a dat dole aj tu ostatnu nadvahu... dnes som sama doma, tak idem aspon urcit svoju uroven. Co tak vzajomna motivacia? Lepsie sa chudne vo dvojici 🙂
Maminky, venujem sa upravovanim stravy . cize jedalnicek na mieru a vypracuvavam aj cvicebny plan. Ak by mal niekto zaujem, napiste mi spravu. Jedalnicek na mieru robim podla vysky a vahy. Ja sama som schudla za jeden mesiac necelych 10kg, ale kg nie su az take podstatne ako cm. Vazit sa treba raz do tyzdna a merat raz mesacne. Samozrejme ak sa meni strava, treba pridat cvicenie lebo bez cvicenia su minimalne vysledky. Pre viac info mi kludne napiste, rada Vam poradim. Lucka =)
Kočky, ja cvičím podľa Michael Jilian, zapnem na youtube a idem, odporúčam každej jednej, pre mňa TOP 🙂
Začnite s 30 dňovou výzvou a už po mesiaci uvidíte veľký rozdiel v postave.
@dvojickychalani Prepac, ale schudnut 10kg za mesiac je podla mna vrcholne nezdrave a urcite sa o to nebudem snazit. Preferujem pomaly narast svalovej hmoty, spolu s trvalymi zmenami v strave, ktore si dlhodobo udrzim. Keby som chcela rychlo schudnut, staci mi zacat kazdy den behat - rovnako ako davnejsie - a zase som to nabrala, lebo som si nezvykla na zdravy zivotny styl. Ale dakujem za ponuku.
@sponkaa jilian som tiez zvazovala... mozno to zacnem striedat podla nalady - hociktore cvicenie... najtazsie je pre mna vyhradit si na to cas...
@dvojickychalani no pekne, dalsia pofiderna expertka na chudnutie
@ivankamc
@moni244 venujem sa Fitness a robim si certifikaty na to. To ze som schudla 10kg za mesiac to ja uz za to nemozem. Neni to nezdrave, to urcite pretoze som naspat nepribrala vobec prave naopak. Este som schudla dalsich 5kg teraz to ide uz tazsie no prave som v Rysovačke cize naberam na svalovej hmote. Keby som bola pofiderna expertka, tak tu ani nenapisem ze chcem pomoct ale iba by som sa zapojila do diskusii k Vam🙂 . Ale ja to beriem, je to Vas nazor a ja Vam ho baby neberiem. Kolko ludi tolko nazorov🙂 chcela som iba pomôcť, nič viac. A len tak mimochodom, uz zopar mamiciek tu z Modreho konika mam robit jedalnicek, tak ich potom poprosim aby mi dali recenzie a neskor sem aj pridam foto certifikatov Mojich. Aby ste o mne nemuseli pochybovať. Želám Vám krásny víkend 🙂
@dvojickychalani no mne sa nezda ok schudnut za mesiac 10 kil, mozno mas iny metabolizmus, alebo si isla z vysokej vahy, ale takto len namotas zeny, co si myslia, ze tiez tolko schudnu a bez namahy
@moni244 ano, to je zas pravda ze mam iny metabolizmus, ved kazda jedna zena ma iny. Mam 162cm a vazila som 73 kg schudla som tak ako som schudla. To ja uz za to nemozem. Ale pravidelne tri krat do tyzdna som chodila cvicit tak aj tomu vela dopomohlo ze som tolko schudla. Ale vaha vobec neni dolezita ale cm kolko schudnes na cm. Robim aj osobnu trenerku zastupujem teraz kamaratku ktora je chora a mala som zeny napriklad take ze vaha im moc nesla dole ale iba cm. To je najpodstatnejsie vaha neni nic. Zeny nenamotavam, to by som si nedovolila, to v ziadnom pripade. Snazim sa pomoct a ked maju vazny zaujem, tak mi napisu správu. A tam im ja vsetko ochotne vysvetlim.. Moni a pamataj ze nic nejde bez namahy, to sa neda treba zmeniť stravu a hlavne makat na sebe. Takze neviem o tom aby to bolo bez namahy🙂
@moni244 a zas jedalnicek robim podla Výšky a váhy. Cize pochopitelne je z toho to, ze clovek s vacsou vahou ako som mala ja (72kg) za mesiac mozno neschudne 10kg ale schudne z cm a to je podstatne🙂 viem o com pisem ,venujem sa tomu, velmi ma to bavi a nikomu zle nechcem ani som nechcela ;)
@ivankamc musíš si vyhradiť pevný čas, proste odcivičiť a hotovo, pre mňa bolo tiež najťažšie začať, mám doma dve maličké deti (3r, 6.mes) a cvičím buď keď spinkajú, prosto zaspia a šup odcvičiť alebo pustím na chvíľu rozprávku, keď sú napapkaný a šup cvičiť, uvidíš, že po mesiaci ťa to bude baviť a už si nebudeš vedieť predstaviť byť bez pohybu.
Môj 3r. syn mi povedal, že ho už zo mňa bolí hlava z toho, že stále skáčem ako žaba 😀
Po mesiaci s Jilian dáš v pohode dole 2-3 kg (ale skôr budeš badať na cm). Držím palce. Stačí trošku upraviť stravu a pustiť sa do pohybu ♥
Baby nepredavate niektora knihu ?
Teraz sice necvicim podla toho, ale kludne sa pytaj. Skusim si pospominat 🙂
Najskôr si zisti úroveň z každej kategórie. To je strana 37.určíš si, ktoré si zvládla.
Potom cvičíš každý (cvičebný) deň 4 kategórie - 3 kategórie zostávajú, jedna sa mení. Cvičíš iba jeden cvik z každej kategórie - podľa zistenej úrovne, v tom intervale. Takže okrem rozcvičky (to môže byť hocičo) cvičíš 4 svičenia. Ak si ich zvládla v dobrej forme, prechádzaš na ďalší cvik z kategórie. Ale až na ďalší cvičebný deň. Treba sa držať toho rozpisu, čo je od strany 38 - inak sa v tom stratíš. Ja som si to vtedy normálne písala... Neviem, či som ti dobre odpovedala.....
Ja som cvicila podla tej knihy ale s podtitulom 90 dnova vyzva. Pre mna je lepsie napisana, je tam presne napisane kedy a co mas civicit. Tiez su tam 3 urovne, podla toho co zvladnes. A fungovalo to, schudla som cca 6kg, ale ubytok cm z obvodu bol viac viditelny. Akurat hladam motivaciu zacat zas 😊
Dostala som pod stromcek. Aj som zacala cvicit. No je to tam dost zlozito porozpisovane.