Ahojte baby, neustále pracujem na tehličkách na brušku, ale trvá mi to už asi vešnosť :D Mali ste niektorá rovnaký cieľ? ako dlho vám to trvalo?
@tdz aby si sa mohla porovnávať, tak napíš svoj vek, miery, či si rodila - nerodila, ako často a aké cviky robíš, techniku cvičenia, ako sa stravuješ, či máš sedavé zamestnanie, či športuješ... no je toho veľa, čo má na to vplyv 🙂 lebo môžem začať tým, že jedna čo poznám, má od septembra celkom slušný sixpack... takto budeš mať možno hlavu v smútku, keby si vedela detaily, ktoré som spomínala, tak len mávneš rukou, že to je niečo iné 😀
@tdz ahoj, ja mam tiez rovnaky ciel, z vlastnej skusenosti len cvicenie nepomoze, ak chces aby boli tehlicky vidiet, treba si fakt davat pozor na stravu aby si mala na bruchu minimum tuku. brucho je svina, ak je prekryte co aj len malou vrstvickou tuku, uz tie vypracovane svaly nie je tak vidiet.
zavisi aj od toho ake brutalne tehlicky chces mat, fitnessky mavaju pred sutazami prisne upraveny jedalnicek aby boli co najvyrysovanejsie, ale taky jedalnicek aky maju ony pred sutazami sa neda dlhodobo vydrzat.
@lucianakoniku tie fitnesky vyzerajú v bežnom živote mimo súťaž - diéty a odvodňovanie úplne inak 🙂
@tdz @lucianakoniku ma pravdu, treba cvicit, ale strava je pre sixpack rozhodujuca! Cielom je znizit percento tuku v tele, nie donekonecna cvicit brusaky, len z toho sa tehlicky neobjavia.
Cca 5 mesiacov. Brusne svaly su svine a zvyknu si rychlo na brusaky 😠 treba menit 3 cviky. Kazdy tyzden jeden z nich 🙂