Ahojte zienky.
Mám taký problém vždy som vážila malo tak do 55 kíl pri výške 168 cm. Lenže iste obdobie som kvôli stresu a práci pribrala na 72 kíl bolo to pre mňa ťažké obdobie keďže to bolo vidieť nie len na váhe ale aj na mne bolo to otrasne. Mala som z toho strašne stavy keďže aj moje okolie domna stym začalo rýpať lebo neboli na to u mňa zvyknutý. Bod zlomu bol keď sa ma začali pýtať na to či som tehotná . No nebola som!
Začala som cvičiť od konca minulého roka trochu pozmenila moju stravu a schudla som na 58 kíl. Lenže stále to nie je to čo chcem lenže ako sa mi pekne podarilo schudnut teraz to nie a nie dole. Akoby som sa zasekla na tej váhe a nič pritom stále cvičím stále sa snažím vyhýbať nezdravým jedlám sladkosti takmer vôbec pijem len čistú vodu. No napriek tomu sa moja vaha nijako nehýbe dole. Mali ste takúto skúsenosť ? Alebo viete mi poradiť stymto.
Keď cvičíš, tak máš určite dobrú postavu aj teraz, keď máš 58kg? Či prečo ťa trápia 3kg?
Kým som neotehotnela mávala som pri 170cm 54-55kg. Za mňa som bola príliš chudá. Je to veľmi podobne tebe. Tie 3 kg čo máš teraz ,,navyse,, sú úplne nič keď sa pozrieš späť koľko si vážiala predtým. Asi to skôr bude len problém v tvojej hlave, skus sa na tie kilá menej sústredit, pozri sa do zrkadla a som si istá, že sa sama sebe budeš páčiť 🧡
Mas idealnu vahu! Daj si cez vikend radsej cheat day a vychutnaj si ho do syta 🤗. Samozrejme pokracuj so zdravym zivotnym stylom, ale nezabudni pritom aj "zit"!
Svalstvo je ťažšie, teda na váhe môžu byť tie 3kg "navyše" podľa teba, ale inak sa s tým netráp, ak cvičíš, zdravo sa stravuješ, teš sa z toho, čo sa ti podarilo, veď to je úspech ( schudla si 14kg) 💙
Vahu mas dobru. Udrzuj.
Ja som mala to iste.. Nie a nie chudnut praca fyzicka
Behala som po praci atd a kolo ledva som schudla. Zacala som prerusovany post a kg isli dole hned. Drzim prsty
Mám presne tú istú skúsenosť. Išla som zo 70 kg na 57. Pri výške 168 cm . Chcela som na 54. Stále ešte cvičím, správne sa stravujem. Ale už ma to nižšie nepustí...nech to im čo chcem. Začínam sa s tým zmierovať..😀😀😀
Nech robím čo chcem...
To uz je skor psychicky problem…. Vahu mas nizsiu nez ideal, takze skus si to upratat v hlave.