Ahojte, dlho som hľadala pre mňa vhodnú aktivitu na cvičenie a nakoniec som si vybrala TAEBO.
Pls podeľte sa so mnou o vaše skúsenosti a kam chodíte a ako sa potom cítite. Nerozhodla som sa na 100% pre žiadne fitko alebo klub tak poraďte.
Vďaka.
Wau na tae bo som chodila za slobodna 3x týždenne, teraz som to zanedbala...Neviem odkial si, ja som KE-okolie, v Košiciach sa cvičieva v Hotelovej akadémii...
Inak super sa vybúriš a potom budeš krotká ako baránok 🙂 hihi ale nie, to je fakt na také vybúrenie energie...
ja si ho púšťam normálne na yotobe precvičuje to taký čerkoško a super 🙂 oveľa lepšie ako aerobik aspoň podľa mňa 😉
ahoj ja som s Tae Bo zacala pred 4,5 rokom a nedam nan dopustit vdaka nemu som mala taku postavu "-* a ako som sa citila cela taka pevna a cvicila som doma najprv pre zaciatocnikov, potom Basic a nakoniec som cvicila Advanced Workout den 1 hodinu a ked som nemala cas alebo uz som bola so sebou spokojna tak som si zacvicila aspon 35 min. BootCamp - Abs teraz som 2 tyzdne po porode ale citim sa fajn a chcem zacat znova hlavne spevnit brucho nech je take ako pred tym 😎 a mna osobne nebavi aerobik a zumba uz vobec tak vrelo odporučam 😉
A čo sa nosí na také cvičenie? Ja som ešte takto skupinovo nechodila cvičit a v posilke som bola iba pár krát. Tak vo vyťahaných teplákoch sa už nechodí, však 😀 .
Ahojte, ja som taebo začala cvičiť teraz v sobotu doma z videa. je to zaujímavé a nie je to len to isté dookola. myslím si že ma to bude baviť dlhšie. čítala som ufňukancov ktorý sa vyhovárali na klby 😀 potom napíšte ako vám to ide. mne sa to zatiaľ veľmi páči
Ahojte žienky prosím vás ktoré cviky sú z tae bo podla vás najlepšie alebo ktoré video ... začala som to cvičit.. som po 2 pôrodoch v pomerne krátkej dobe po sebe a už s anedokážem na seba pozerať nemám až tak vela kg ale som jak sud kapusty uplne som zgulatela ... takže prosím pekne o typ ďakujem
tae-bo je vsade super.pre mna najlepsie cvicenie.aerobik ma nenadchol az tak