Tabletky na chudnutie/spaľovanie

mama4444
4. okt 2024

TABLETKY NA SPALOVANIE/CHUTNUTIE???

viestta
4. okt 2024

Take este nevymysleli, treba jest s rozumom a viac sa hybat

mandzula
4. okt 2024

Obzri sa okolo seba a posud, ci take nieco naozaj existuje.

thirstymonk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
really8
4. okt 2024

@mama4444 ja nechapem ze sa toto dokaze jedna dospela zena a matka opytat. Ano existuju tabletky na chudnutie. Rovnako aj na predlzenie noh, zvacsie prs a plnsie pery.

Kriticke myslenie opustilo tuto stranku.

januska12323
4. okt 2024

Hocijaký vitamín C, dáš do úst a držíš kým neprejde chuť na ďalšie jedenie, odporúča 11 z 10 lekárov.

vilma7
4. okt 2024

Nejedz, ušetríš na tabletkách, ktoré neexistujú;)

tundra
4. okt 2024

Skoda,ze nie su tabletky na rozum😂

thirstymonk
4. okt 2024

Vy sa síce smejete, ale v skutočnosti existujú látky, ktoré vybudzujú organizmus napr. k väčšej termogenéze- synefrín. Viem, znie to chemicky a teda to určite musí byť podľa mnohých bio-eko matiek jedovaté a chémia, v skutočnosti je to výťažok z kôry citronovníka :D

Alebo potom starý známy L-karnitín, dokonca kofeín, HCA a xy iných látok. Zo zakázaných napríklad efedrín.

Ale opäť - sú to látky, ktoré stimulujú organizmus napr. k tej termogenéze. Ja som užíval synferín a nepociťoval som žiaden efekt. Miliarda ľudí na svete pije kávu (alebo aj viac), prijímajú kofeín, ale nezdá sa mi, že by svojvoľne chudli. Čiže nie, nefunguje to takto.

janulka182
4. okt 2024

V tvojej vete chyba sloveso.

jaass
4. okt 2024

Jedine cvičiť 🫠 keď sa ti nechce samej tak sa kľudne prihlás do extrémnych premien 💪

viestta
4. okt 2024

@thirstymonk keby take latky boli ucinne a bez vedlajsich rizik, niekedy su tie rizika zavazne, svet by mal vyriesenu obezitu uz navzdy.
Ked si pozries aky je obrat v tomto sektore tak mozme zodpovedne povedat, ze ide len o velmi ucinnu metodu ako premiestnit financie z vrecak naivnych zakaznikov do vrecak vyrobcov. Odburavanie ludskeho sadla sa este nekonalo.

mandzula
4. okt 2024

@thirstymonk smejeme... prave preto, ze to proste nie je univerzalny recept. Keby bol, nemame epidemiu obezity. Lenze ludia su lenivi rozmyslat nad tym, co vkladaju do ust, a cvicit, co krasne vyuzivaju agenti s teplou vodou v podobe marketingu sa vsetky tieto skratky. A ja im rozumiem.

lenkahvh
4. okt 2024

ale ved ona nechce chudnúť, ona chce chutnúť - to je zásadný rozdiel 🙂 to len admin jej to zle upravil v nadpise

viestta
4. okt 2024

@lenkahvh a mozno chcel len spalovat listie na zahrade... Len nevie, ze je to zakazane

thirstymonk
4. okt 2024

@mandzula Práveže je univerzalny recept. Volá sa kalorický deficit. Nielen univerzálny, ale dokonca, jediný...

Samozrejme, ak zanedbame extrémy ako pásomnica, leukemia a tak...

maialeo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
4. okt 2024

@thirstymonk ja som myslela tie spalovace.

taktotedanie
5. okt 2024

@mama4444 tak ako napisal @thirstymonk, vsetko toto existuje a je to bezne dostupne na roznych eshopoch
Este ak chces zacat cvicit su rozne pre-work sypacky a neviem co k tomu
Ale ze budes sediet ci lezat, jest a prezierat sa a na vecer si das nejaky night burn- tak to veru neschudnes, inak by mohol marcel molnar svoju karieru zabalit
Namotivuj sa, stiahni si kaloricke tabulky, pravdivo ich vypln, zapisuj a vaz si jedlo aspon prve mesiace, nastuduj co je to kaloricky deficit , prerusovany post, zredukuj cukor na minimum, prestan do seba davat zbytocne kalorie typu dzus, sladene napoje kola ci sprite/fanta, necukri si kavu, necukri si caj, vyhod sladkosti a dalsie pochutiny, nakup si potraviny bohate na bielkoviny ( skyr, grecky jogurt, tvaroh atd) pridaj viac kuracieho, morcacieho masa a ryb, biele pecivo vymen za kvaskove ci bielkovinove, pi vela vody - cistej! , pridaj pohyb na zaciatok chodza

thirstymonk
5. okt 2024

@taktotedanie ani hovadzie nie je na zahodenie. Samozrejme, chude 😉 vela kreatinu, vela zeleza. Mnamka. Alebo losos.