TABLETKY NA SPALOVANIE/CHUTNUTIE???
Obzri sa okolo seba a posud, ci take nieco naozaj existuje.
Hocijaký vitamín C, dáš do úst a držíš kým neprejde chuť na ďalšie jedenie, odporúča 11 z 10 lekárov.
Nejedz, ušetríš na tabletkách, ktoré neexistujú;)
Skoda,ze nie su tabletky na rozum😂
Vy sa síce smejete, ale v skutočnosti existujú látky, ktoré vybudzujú organizmus napr. k väčšej termogenéze- synefrín. Viem, znie to chemicky a teda to určite musí byť podľa mnohých bio-eko matiek jedovaté a chémia, v skutočnosti je to výťažok z kôry citronovníka :D
Alebo potom starý známy L-karnitín, dokonca kofeín, HCA a xy iných látok. Zo zakázaných napríklad efedrín.
Ale opäť - sú to látky, ktoré stimulujú organizmus napr. k tej termogenéze. Ja som užíval synferín a nepociťoval som žiaden efekt. Miliarda ľudí na svete pije kávu (alebo aj viac), prijímajú kofeín, ale nezdá sa mi, že by svojvoľne chudli. Čiže nie, nefunguje to takto.
V tvojej vete chyba sloveso.
Jedine cvičiť 🫠 keď sa ti nechce samej tak sa kľudne prihlás do extrémnych premien 💪
@thirstymonk keby take latky boli ucinne a bez vedlajsich rizik, niekedy su tie rizika zavazne, svet by mal vyriesenu obezitu uz navzdy.
Ked si pozries aky je obrat v tomto sektore tak mozme zodpovedne povedat, ze ide len o velmi ucinnu metodu ako premiestnit financie z vrecak naivnych zakaznikov do vrecak vyrobcov. Odburavanie ludskeho sadla sa este nekonalo.
@thirstymonk smejeme... prave preto, ze to proste nie je univerzalny recept. Keby bol, nemame epidemiu obezity. Lenze ludia su lenivi rozmyslat nad tym, co vkladaju do ust, a cvicit, co krasne vyuzivaju agenti s teplou vodou v podobe marketingu sa vsetky tieto skratky. A ja im rozumiem.
ale ved ona nechce chudnúť, ona chce chutnúť - to je zásadný rozdiel 🙂 to len admin jej to zle upravil v nadpise
@mandzula Práveže je univerzalny recept. Volá sa kalorický deficit. Nielen univerzálny, ale dokonca, jediný...
Samozrejme, ak zanedbame extrémy ako pásomnica, leukemia a tak...
@thirstymonk ja som myslela tie spalovace.
@mama4444 tak ako napisal @thirstymonk, vsetko toto existuje a je to bezne dostupne na roznych eshopoch
Este ak chces zacat cvicit su rozne pre-work sypacky a neviem co k tomu
Ale ze budes sediet ci lezat, jest a prezierat sa a na vecer si das nejaky night burn- tak to veru neschudnes, inak by mohol marcel molnar svoju karieru zabalit
Namotivuj sa, stiahni si kaloricke tabulky, pravdivo ich vypln, zapisuj a vaz si jedlo aspon prve mesiace, nastuduj co je to kaloricky deficit , prerusovany post, zredukuj cukor na minimum, prestan do seba davat zbytocne kalorie typu dzus, sladene napoje kola ci sprite/fanta, necukri si kavu, necukri si caj, vyhod sladkosti a dalsie pochutiny, nakup si potraviny bohate na bielkoviny ( skyr, grecky jogurt, tvaroh atd) pridaj viac kuracieho, morcacieho masa a ryb, biele pecivo vymen za kvaskove ci bielkovinove, pi vela vody - cistej! , pridaj pohyb na zaciatok chodza
@taktotedanie ani hovadzie nie je na zahodenie. Samozrejme, chude 😉 vela kreatinu, vela zeleza. Mnamka. Alebo losos.
Take este nevymysleli, treba jest s rozumom a viac sa hybat