Poprosím, kto má reálnu skúsenosť s niečim čo fungovalo. Komentáre ako "tabletky sú nezdravé, musíš zmeniť stravu, cvičiť" si prosím nechajte na iné diskusné fóra, o tomto sme už dávno všetci oboznámení, ďakujem 🙂
Nie vzdy pomaha len kaloricky deficit.Treba nakopnut aj metabolizmus .Mne pomahal adipex ked uz sa nedal zohnat tak phentermine vysledky vidis po nejakej dobe .Nechuti si jest avsak po musis aj nasilu ...Skus si nastudovat IF 16/8 ...
@nana_ keby existovali tabletky na chudnutie, tak by po svete nechodili obezni ludia.
@nana_ existujú spalovače ale tie sú účinné len ak cvičíš.
@bambulienka25 no pri cviceni su ucinne rozne spalovace (ktore aj dodavaju energiu), ako synephrine, l carnitine, viem, ze co viaze tuky je napr fit chitosferin od kompavy ale to asi nie je typ spalovaca ale nazov tohto konkretneho, toto som neskusala... Lenze z autorkinho popisu mam pocit, ze chce 4 kremese zajest tabletkami a cakat ubytok na vahe, inak by otazku formulovala inak.
Tak pre ujasnenie, cvičím a stravu mám zariadenú, len už nechcem ísť do menšieho a menšieho kalorickeho deficitu, takže som premýšľala o niečom čo v tom pomôže. Na začiatku som to sformulovala tak preto, že som videla už milion diskusií kde niekto hľadal to čo ja a každý jeden človek mu na to odpísal len to, že má začať cvičiť..
@nana_ tak ak by si napisala, ze cvicis aj stravu mas upravenu, ale chces tomu dopomoct, tak by si sa vyhla blbym odpovediam
CLA a karnitin mi zaberali
@danka1809 aká bola štartovacia váha prosím ?
@tatianockamala 105
@danka1809 ďakujem ..
@tatianockamala cena lieku
Má niekto na predaj
@nana_ cize stravu a kalorie uz mas poriesene a hladas len nejaku pomoc este k tomu vo forme tabletiek?