Dobrý deň, chcem sa spýtať na názor na tabletky na chudnutie. Som skeptická voči tomu, ale v poslednom čase počúvam od kamarátok, že to funguje, konkrétne mi vraveli o tabletkách Oxotrim. Ako myslím si, že je to hlúposť, lebo ak by to naozaj fungovalo tak by sme tu všetky behali chudé. Máte skúsenosti s týmito tabletkami respektíve s inými tabletkami na chudnutie?
Aha a len tie tabletky berieš či si aj nejako upravila stravu a začala si sa viac hýbať?
Skúsenosti s nimi nemám, ale podľa recenzií na internete by som tomuto produktu príliš neverila... http://www.polakova.sk/oxotrim/
Kde to kupujete dievcata😉???
@nataliaslivkova mne to sprostredkovala kamaratka
@juliamih Ty si schudla preto lebo si upravila stravu a zacala si sa hybat a nie preto lebo uzivas nejake tabletky.😉 Skus zacat jest sko predtym a nehybat sa a potom zacni tvrdit,ze si schudla na zaklade tych tabliet.
@dadda55 Neexistuju ziadne tabletky,cajiky,kavy,koktejly a ostatne veci na chudnutie co fungujú. Vsetky tieto pripravky su len na jedno-tahanie penazi z hlupych a zufalych ludi.😉
Konecne uz,dievcata,pochopte, ze neexistuje nic ine ako uprava stravy a pohyb.
ja som ich skusila a fungovalo to! poradila mi kamaradka a schudla som 8 kilo za 2 mesiace a pokracujem. 🙂