Tabletky Garsin

lenus_m
9. feb 2017

Ahojte chudnuce spolubojovnicky, chcem sa s vami podelit a skusenost, ktoru mam s tabletkami na chudnutie Garsin. Beriem ich uz mesiac a schudla som neuveritelnych 5kg. Samozrejme som upravila jednu vec a tou je, ze som prestala jest sladkosti a vyprazane, inak jem hocico dietu nedrzim a cvicim 2krat do tyzdna (na viac nemam cas, resp. som leniva :D). Ako jem tie tabletky nemam az taku chut do jedla, cize zrejme maju nejaky potlacovaci ucinok do jedenia a mam pocit ze urychluju metabolizmus, nakolko som vzdy mala problem schudnut hoci som aj drzala diety.
Chcela som sa s vami podelit o tuto skusenost, nakolko je na trhu vela tabletiek na chudnutie a za neuveritelne predrazenu cenu, tak tieto Garsin tablety u mna funguju

ragulca
9. feb 2017

Halooo, nie je toto reklama? Matka zem, keby bolo vsetko take ucinne, tak sa obezita nestane civiluzacnou chorobou. Prd ti lieky pomôžu, základ je zmena stravy plus trocha pohybu k tomu...

nuska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
9. feb 2017

@lenus_m Keby si ich aj nebrala tak pri tej zmene co si spravila by si schudla. Si to konecne uvedom-ty si neschudla preto lebo si zacala brat nejake tabletky ale preto lebo si upravila stravu a zacala cvicit.
Skus jest tak ako predtym,necvicit a potom napis,ze ti tabletky pomohli schudnut-co by nebola pravda,lebo take tabletky a ani nic iné neexistujú.😉

majka35
9. feb 2017

dúfam ženy, že nenaletíte na túto blbosť ... vrrr

simi06c2
24. máj 2017

No objednala som ich babke ktorá nemieni zmeniť svoje stravovacie návyky a pohybu nemá veľa za dva týždne schudla 3kg bez toho aby niečo zmenila takže zrejme funguju 😂😂😂

srdiecko777
3. mar 2018

@lenus_m kkkgggg

breskyna
16. júl 2019

@ragulca nesuhlasim,ja som zmenila stravu,cvicim 2x tyzdenne,nemam dietu ale neschudla som ani deko,vsetko je to o metabolizme,o genoch,takze ak ma kocka pocit ze z nich schudla tak preco jej to kazit?nerozumiem preco su vsetci taki negativni

michaelka_
24. jan 2021

Chcela by som schudnúť na břichu. Nedaří se mi to napriek cvičením mám stále tuk navyše. Jedno balenie garsinu skúsim.

denka81
11. mar 2021

@michaelka_ tak ako, pomohol?

michaelka_
12. mar 2021

@denka81 váha sa mi drží rovnako cca 59 kg na výšku 154.
Spozorovala som akurát menšiu chuť na sladké a do jedla vôbec. Užívam 1 tb denne. Odporúča sa 2x. Okrem toho som to brala po konzumácii obeda, zistila som že sa má užívať pred jedlom. Aspoň, že sa hmotnosť udržala a nešla na 60. Pozerala som na YouTube video o spaľovačoch tuku vraj dopomôžu k schudnutiu 5 %, zvyšok je strava a pohyb. Na ten brušný tuk cvičím. Skúsim ešte detox Aktív od tej istej firmy jedno balenie.

denka81
12. mar 2021

@michaelka_ ďakujem 😊 tak ho skúsim

kikinder
1. júl 2021

Dnes mi prišli tak dám vedieť

kapia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kapia
19. aug 2021

@kikinder tak čo pomohlo

kikinder
19. aug 2021

@kapia nič som nedala dole,brala som ich každý deň 3×denne a nič s toho.Pomozu len 4percentá.A žiaden pocit plnosti som necítila a aj keď som cvičila tak dom nič také necítila.Neschudneš s nich ty ale tvoja peňaženka

aaamijaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz