Ahojte chudnuce spolubojovnicky, chcem sa s vami podelit a skusenost, ktoru mam s tabletkami na chudnutie Garsin. Beriem ich uz mesiac a schudla som neuveritelnych 5kg. Samozrejme som upravila jednu vec a tou je, ze som prestala jest sladkosti a vyprazane, inak jem hocico dietu nedrzim a cvicim 2krat do tyzdna (na viac nemam cas, resp. som leniva :D). Ako jem tie tabletky nemam az taku chut do jedla, cize zrejme maju nejaky potlacovaci ucinok do jedenia a mam pocit ze urychluju metabolizmus, nakolko som vzdy mala problem schudnut hoci som aj drzala diety.
Chcela som sa s vami podelit o tuto skusenost, nakolko je na trhu vela tabletiek na chudnutie a za neuveritelne predrazenu cenu, tak tieto Garsin tablety u mna funguju
@lenus_m Keby si ich aj nebrala tak pri tej zmene co si spravila by si schudla. Si to konecne uvedom-ty si neschudla preto lebo si zacala brat nejake tabletky ale preto lebo si upravila stravu a zacala cvicit.
Skus jest tak ako predtym,necvicit a potom napis,ze ti tabletky pomohli schudnut-co by nebola pravda,lebo take tabletky a ani nic iné neexistujú.😉
dúfam ženy, že nenaletíte na túto blbosť ... vrrr
No objednala som ich babke ktorá nemieni zmeniť svoje stravovacie návyky a pohybu nemá veľa za dva týždne schudla 3kg bez toho aby niečo zmenila takže zrejme funguju 😂😂😂
@lenus_m kkkgggg
Chcela by som schudnúť na břichu. Nedaří se mi to napriek cvičením mám stále tuk navyše. Jedno balenie garsinu skúsim.
@michaelka_ tak ako, pomohol?
@denka81 váha sa mi drží rovnako cca 59 kg na výšku 154.
Spozorovala som akurát menšiu chuť na sladké a do jedla vôbec. Užívam 1 tb denne. Odporúča sa 2x. Okrem toho som to brala po konzumácii obeda, zistila som že sa má užívať pred jedlom. Aspoň, že sa hmotnosť udržala a nešla na 60. Pozerala som na YouTube video o spaľovačoch tuku vraj dopomôžu k schudnutiu 5 %, zvyšok je strava a pohyb. Na ten brušný tuk cvičím. Skúsim ešte detox Aktív od tej istej firmy jedno balenie.
@michaelka_ ďakujem 😊 tak ho skúsim
Dnes mi prišli tak dám vedieť
Halooo, nie je toto reklama? Matka zem, keby bolo vsetko take ucinne, tak sa obezita nestane civiluzacnou chorobou. Prd ti lieky pomôžu, základ je zmena stravy plus trocha pohybu k tomu...