Stravuje sa tu niekto nizkosacharidovo SCD
@zmrzlinka2021 nizkosacharidovo nie je bezsacharidovo
@hederamonstera Bezsacharidovo sa ani stravovať nedá, jedine, že by si bola na práškoch, ale aj proteinove prášky obsahujú pár gramov sacharidov.
@rock7 Ďalšia supermoderná diéta, na konci ktorej je len sklamanie, opustenie sa a strata peňazí...
Zapamätajte si raz a navždy, sú len dva spôsoby ako schudnúť - kalorický deficit a zdravotný problém (napr. pásomnica).
@thirstymonk inzulinova rezistencia ti nieco hovori?
@hederamonstera Už som to počul, ale netuším, čo to je. Rád sa niečo nové naučím ;)
@thirstymonk prečítaj si o SCD a dá sa to
@rock7 Hmmm, to by sa mi muselo chcieť :D Ďakujem, raz si o tom určite prečítam, ale teraz sa mi nechce
ja som sa tak stravovala nejaky cas a da sa tak schudnut par kil ked obmedzis sacharidy.mam to na sebe odsledovane.akonahle pridam sacharidy, par kil priberiem.
@thirstymonk aká strata peňazí?
@rozculena vacsinou ked pocujem nizkosacharidovu dietu, tak ide o ketomix. Krabicka za stovku.
@thirstymonk nízkosacharidovo nerovná sa krabičkova dieta. Ide o to, že vylúčiš väčšinu sacharidov a základ tvoria bielkoviny a tuky. Napr. vajcia, mlieko a výrobky z neho, mäso, strukoviny, orechy atď. Naopak obmedzuješ pečivo, cestoviny, ryžu, zemiaky, sladke veci atď.
@rock7 nie, nie je dôvod. Sacharidy sú pre fungovanie tela podstatné