Stravovanie podľa krvných skupin

24. dec 2022

Myslíte že má niečo do seba stravovanie podľa krvných skupín? Skúšal to niekto?

luxus10
25. dec 2022

ano, je to vyborne, ale podla tejto knihy...avsak musela som kombinovat prospesne potraviny s neutralnymi, inak by som sa nenajedla...🙂 niekolko mesiacov, skvely pocit...

Literatúra: Dr. Peter J. D´Adamo, Catherine Whitney: Správny spôsob výživy podľa krvnej skupiny, Bratislava, 1998

autor
25. dec 2022

@luxus10 a nevieš kde by som ju zohnala? Ako pozerám na nete je nedostupna

luxus10
25. dec 2022

neviem, ja ju mam doma uz roky...skus dat poziadavku kupim na bazos...alebo aj sem na stenu, ci sa jej niekto nechce zbavit...inak je v nej vela zaujimavosti, a vela suvislosti vysvetlenych...

pozerala som aj rozne ine knihy-receptare podla krvnych skupin, ale tam uz bol taky misung, hlupoty, ze necudo, ze ludia necitia rozdiel...

luxus10
25. dec 2022

a aku mas krv. skupinu?

luxus10
25. dec 2022

aha co som nasla-nove vydanie rozsirene-

https://www.pantarhei.sk/247553-vyziva-a-krevni...

autor
25. dec 2022

@luxus10 super, ďakujem. Idem hneď objednat

luxus10
25. dec 2022

a este mi neda sa neopytat, co od toho ocakavas? co potrebujes riesit?

luxus10
25. dec 2022

a na megaknihach za 5e

luxus10
25. dec 2022

len k tomu potrebujes este toto-toto je ucebnica-lepsie povedane potrebujes hlavne toto...

https://obooks.sk/b/spravny-sposob-vyzivy-podla...

autor
25. dec 2022

@luxus10 však na tu som sa pýtala. Je všade nedostupná. A riešiť chcem problémy s trávením.

luxus10
25. dec 2022

a aku mas tu krv.sk.?

autor
25. dec 2022

@luxus10 Acko

kotvickaa
27. dec 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

ako vyzivova poradkyna by som sa nezameriavala na vyzivu podla krvnych skupin, skor hladala pricinu problemov s travenim. Tych pricin je na vyber velmi vela, intolerancie, alergie, sibo, ibs, histamin, zle stravovacie navyky, stres, ....
Najskor treba zistit z coho konkretne mas tie problemy