Myslíte že má niečo do seba stravovanie podľa krvných skupín? Skúšal to niekto?
@luxus10 a nevieš kde by som ju zohnala? Ako pozerám na nete je nedostupna
neviem, ja ju mam doma uz roky...skus dat poziadavku kupim na bazos...alebo aj sem na stenu, ci sa jej niekto nechce zbavit...inak je v nej vela zaujimavosti, a vela suvislosti vysvetlenych...
pozerala som aj rozne ine knihy-receptare podla krvnych skupin, ale tam uz bol taky misung, hlupoty, ze necudo, ze ludia necitia rozdiel...
a aku mas krv. skupinu?
aha co som nasla-nove vydanie rozsirene-
@luxus10 super, ďakujem. Idem hneď objednat
a este mi neda sa neopytat, co od toho ocakavas? co potrebujes riesit?
https://www.gorila.sk/detail/722405/Vyziva-a-kr...
na gorile je za 7 €
a na megaknihach za 5e
len k tomu potrebujes este toto-toto je ucebnica-lepsie povedane potrebujes hlavne toto...
@luxus10 však na tu som sa pýtala. Je všade nedostupná. A riešiť chcem problémy s trávením.
a aku mas tu krv.sk.?
@luxus10 Acko
ako vyzivova poradkyna by som sa nezameriavala na vyzivu podla krvnych skupin, skor hladala pricinu problemov s travenim. Tych pricin je na vyber velmi vela, intolerancie, alergie, sibo, ibs, histamin, zle stravovacie navyky, stres, ....
Najskor treba zistit z coho konkretne mas tie problemy
ano, je to vyborne, ale podla tejto knihy...avsak musela som kombinovat prospesne potraviny s neutralnymi, inak by som sa nenajedla...🙂 niekolko mesiacov, skvely pocit...
Literatúra: Dr. Peter J. D´Adamo, Catherine Whitney: Správny spôsob výživy podľa krvnej skupiny, Bratislava, 1998