v poslednej dobe som strašne pribrala a hlavne na bokoch dokonca mi popraskala koža vyzerá to dosť škaredo 😖 zadok a stehná by som chcela spevniť aj bruško mam vačšie ale toho sa asi nezbavim nikdy .. chcela by som sa spýtať ak začnem korčulovať denne aspon hodinu postupne by som si pridávala čas .. vysadím sladké a budem piť vela čistej vody dalo by sa dačo zhodiť ? nechcem aby sa moj partner za mna na kupalisku hanbil ...
@buenko chudni kvoli sebe a svojmu zdraviu nie kvoli tomu, aby sa partner nehanbil. partner sa moze hanbit ak sa budes zle spravat, a nie ako vyzeras 😉 pit cistu vodu pomaha, aspon 2 litre denne, ale odsleduj si to, ono sa zda ze je to lahke ale za 2 dni ti cista voda polezie krkom 😝 mozes striedat vodu s bylinkovymi cajmi nesladenymi. obmedz klasicky chlieb, skor si kup nieco v style knackenbrotu, na ranajky napr s cottage syrom a zeleninou cerstvou. radikalna zmena stravy mne nepomohla, lebo som nevydrzala. pijem uz ale vacsinou cistu vodu, a robim si zeleninove salaty.klascku stravu som uplne nevynechala, ale jem jej mensie mnozsvo. pohyb jednoznacne nesmie chybat, korculovat hodinu je vcelku dost, zacni pol hodinkou a uvidis ako budes zvladat. ked das hodinu 3x tyzdenne tak to bude uplne super.hlavne necakaj efekt za tyzden. nevaz sa kazdy den
další problem neviem prečo ale neviem do seba dostať ani nezeleniu ani ovocie ... a ptm neviem čo mám jesť ak mam niečo vysadiť a s tou hodinou pre mna nieje problem cvičiť 🙂 som zvyknuta byť na korčuliach aj 3 hodiny 🙂
nezjem neviem proste ako mala som sa pozvracala z bananov od vtedy ani zeleni ani ovocie nemožem ani citiť hned sa mi dvíha žaludok :(
@buenko tak ja ked som chudla,tak som chudla proste tak,ze som nejedla...Ale to som chudla radikalne a nevedome,mne prestalo chutit jest.A ked som isla chudnut pred tehotenstvom,tak som si isla kazdy den na kardio min 20 minut bezecky pas,20 min bud stepper alebo rotoped a potom posilovanie.Kazdy den okrem vikendov.Uprava stravy ani nebola,jasne ze chipsy a podobne som vysadila a pila som vela vela vody.A islo to
ja momentálne drepujem a má to účinok, cm idú dole aj kilá, stravu nejako extra nemám upravenú 🙂
netreba zrat!!!
presne to čo by som nemala ako chlieb ryža cestoviny .. proste nemožem za to že to do seba dostať neviem a proste ochutnam ovocie ale ja rovno letim zvracať ... a nežeriem ... jem ale nemam čas si dam rano na ranajky rožok poobede obed a ptm až okolo 7-8 veceru a to je všetko ja nejem vela len jem to čo by som nemala
Skuste pozriet na moj blog, jednoduchym sposobom opisujem ako na to. Ja som schudla 24 kil. https://www.facebook.com/Život-fitmamy-13478964...
@buenko myslím,že hej .Ani ja nechcem aby sa zamna manžel hanbil tak začínam dačo so sebou robiť. 😉