Ahojte, mate niekto skusenosti s touto stránkou? zaregistrovala som sa tam a teraz mi kazdy mesiac stahuju peniaze, neviete niekto ako to odstránit? je to nejaky podvod
@c_est_la_vie a daju sa zablokovat len platby? lebo chcela som cez internetbanking, ale tam mi ponuka len zablokovat platbu
@sara287 trošku nerozumiem čo píšeš. Na tvojom mieste behnem na pobočku, poviem im čo je vo veci. Ak sa bude dať, poprosím zablokovať iba ich. Ak nie tak celú kartu a dám si vystaviť novú.
Ja som podobný problém neriešila, ale automaticky by som postupovala takto. Prípadne si prezri dobre stránku a naštuduj zmluvu, s ktorou si súhlasila pri nákupe
napis priamo obchodnikovi, ze nemas zaujem o jeho sluzby, mala si si najprv precitat obchodne podmienky, tam mas napisane, ze sa ti bude kazdy mesiac stahovat platba, banka ti platby nema preco zastavovat, jedine si mozes zablokovat kartu a vydat novu, ale ani to nie je zaruka, ze sa ti platby neprenesu aj na novu kartu
tak toto je dobreéééé 😀 "Poskytovateľ služby nezaručuje, že Služba neobsahuje vírusy, technické chyby, technické poruchy, bezpečnostné diery;" ... a ani sa nesnazia to napisat nejakým malým písmom 😀
V banke si skúšala zablokovať platby?