Ahojte mamičky aj nemamičky,
velmi by som chcela vediet nazory žien, ktore maju skusenosti so stepperom. Hlavne by mna zaujimalo,či sa dá spevnit zadok a stehna len na steppery alebo treba aj ine cviky, ako dlho treba na nom "šlapať" a kolko krokov za minutu a tak. Dakujem za vsetky vaše odpovede.
ahoj,aj ja odporucam,ja na nom "prejdem" uz 1500 steppov,a ak stepujes pravidelne,jednoznacne spevnis boky,stehna,zadok,lytka..a udrzis si ziadanu vahu,alebo schudnes) 😉
je to super, mala som, ale dajak sa pokazil - funguje, ale piska na cele mesto, ale citila som po par dnoch ako mi pevnie svalstvo, proste kupujeme novy, kedze som fakturu nenasla, nemozem reklamovat...
ja ho ocenim na spevnenie tela a manzel ako nahradu za vecerne behanie, lebo cez zimu sa mu moc nechce von, ked prsi a pod....... on povodne frflal, ze take kyvanie sa v obyvacke je nic, on musi na bicykli prejst aspo 70 km aby sa unavil, alebo 40 min behat, ale skusil a uznal, ze je to vyborne, pre takych ako on aspon pre udrziavanie svaloviny v kondicke....pre mna je to zaklad ako dajak vyzerat 😎
k tomu si pustis fajn muziku, ujde ti 15-20 min ako nic a navyse nezatazujes klby ako pri behu. ale spotis sa riadne, to budes aj na tom citit, ze je to ucinne. no citit po par tyzdnoch, ze mas pevny zadok, to je na nezaplatenie 😀
ja steper doma síce nemám, ale cvičievala som na steperi v posilovni, a súhlasím s @mamutka, že behom, troch týždňov som mala oveľa pevnejší zadok...
Asi si ho vypýtam od Ježiška 😀
A dôležiťý je postoj, ako píše @marianka79 ...
Ahojte, poradte nejaku dobru znacku-najlepsie nejaky kombinovany-na zadok aj na stehna a hlavne aby bol tichy...Diky
Zeny je ok ked za minutu urobim 112 krokov ??
Odporúčam Twist stepper-to je taký, čo ide mierne do strán, nielen rovno hore dolu..mne vytvaroval stehná, boky, zadok, aj z pása mi odbudlo..ak sa aj nepodarí schudnúť (kedže treba aj stravu obmedziť), svaly spevnejú a pekne sa vytvarujú...cvičievala som cca 30 min 3-4 x do týždňa...tempo som si zvolila také, aby som tých 30 min alebo aj viac vydržala.-)))od pôrodu som ho nevidela, je čas ho oprášiť🙂))
stepper je dobra vec na zimu, ked sa vonku nedaju robit sporty, ale dolezite je kupit nejaky kvalitny, pokial ho chcete vyuzivat pravidelne..
pretoze sa rozhrka, zacne vrzgat a potom je to o nicom...da sa pri tom pekne dopotit a je dobre kupit ten co je do stran..
ja mám tiež steper, je to dobrá vec, neviem aká to je značka ale kupovala som ho v tescu, 🙂
stepper je super ja ho mám a som spokojná je aj s gumami čiže posilujem aj ruky vždy si spravím tak 500 krokov čo je cca za 10 minut je tam kolonka kolko spálim kalórií a kolko som urobila celkovo krokov je super odporúčam VRELO treba mat stiahnuté bruško a vystretý chrbát 😉 na to treba dohliadat je to super na spevnenie zadku a stehien a aj celého tela 😉
ja mám tento ale z lidlu nie odtialto krokuješ mierne do boku čiže je dobrý aj na bočné svaly http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.i...