Žienky teraz som po cvičení, necvičila som dlho, max hodinku aj to s prestávkami. No ledva som dorazila domov a na záchod 🤮. Je to v norme?
@lakebabe išla som cvičiť od 6 do cca 7, jedla som okolo 3-4. Je pravda, že dlho som nebola cvičiť, možno preto
Asi áno vždy sa mi ťažko začína keď idem po dlhšej dobe niekedy mám také stavy na vracanie zo spaľovacu alebo keď sa najem asi si sa veľmi pretazila.
Ako dlho už cvičia? Alebo iba začínaš? Ak len začínaš, tak si sa možno len presilila. Nerieš nejaké doplnky pred/po cvičení?
Začínam znova po roku. Nie zatiaľ som nič neriešila len sa snažím stravu zlepšiť a opäť pravidelne cvičiť
Zmierni tempo. Pri náhlej fyzickej záťaži keď telo nie je zvyknuté, tak môže takto zareagovať. Viem to z vlastnej skúsenosti. Začiatky boli u mňa stále takéto.
To bude potom z presile presilenia radšej postupne a pomaly
Ja som mala trénera ktorý sa poznal s marosom molnarom. On hovoril že keď bol na jeho tréningu tak mu tam grcala polovica klientov. Že taký náročný tréning. Takže áno je to možné že toho bolo na teba veľa.
Alebo je možnosť že ti nezapasovala strava pred tréningom alebo si chytila nejaký vírus a s tg to nemá nič spoločne. Proste náhoda
prvý krát po zumbe - ledva som domov prišla a ešte 2 hod. mi triaslo nohy...
Ked si dlho necvicila, tak by to malo byt tym.
Baby tak nakoniec to nebolo (len) z toho 😂 dnes mi už pred cvičením bolo zle, tak som si otvorila menštruačný kalendár či náhodou nie PMS a ono už 3 dni mi mešká, spravila som si test a pozitívny, takže to zvracanie mohlo byť aj z toho 😁
Ja som to nechcela písať ale presne to ma napadlo 😄
Odpadnem 🙈🙈🙈. Ale gratulujem
Neprejedla si sa pred cvičením? Možno si sa presilila. Lepšie sa cvičí na poloprazdny zaludok