Stále by som jedla

23. máj 2023

Ahojte, už neviem čo mám robiť, stále by som jedla jedla jedla. Som plna, ale ja akoby stále potrebujem jesť, nie som ani hladná, ale potrebujem stále niečo do seba dávať. Tehotná nie som. Učím sa na skúšky posledné týždne a pribrala som asi 4kg za tieto týždne, snažím sa odoprieť si to, ale keď som zavretá doma tak by som stále len jedla ja neviem či to z nudy alebo čo to je. Zažili ste niekto niečo podobne ?

tamtamka26
23. máj 2023

Mozno zo stresu zo skúšok? Tvoj mozog si chce navodiť prijemnejsiu atmosféru a preto ješ... Ja sa ani neučím a tiež nemám konca 😑 nalievam sa vodou, čajom, jem redkovku 🙄 ale stále mi chodia po rozume predstavy, ako niečo dobré uvarím, upečiem 🤦

autor
23. máj 2023

@tamtamka26 veď toto, nikdy som nemala problem s týmto, vždy som bola taká, že som až zabúdala jest..a teraz vkuse jem jem iba by som jedla aj keď idem prasknúť.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoeeoz
23. máj 2023

Chod sa ucit von 🙂 tiez ked sa nudim alebo robim nieco nudne tak by som len jedla :D

tamtamka26
24. máj 2023

ono všetko je to v hlave... treba sa zamyslieť niečím, čo prebije myšlienky na jedlo... len neviem čím 😀 k tomu pracujem vo firme, kde sú stále nejaké oslavy a koláče.... cítim sa (aj som) strašne rozkysnutá :-/ začala som sa riadiť 90dňovou diétou a pijem čaj PU-erh, kedysi som s ňou schudla 17kg. lenže aj vek robí svoje.