ahojte baby nestravujem sa extra zdravo no jem pravidelne a malo a od noveho roka je to strasne bud stojim na vahe alebo priberam nie je to vela ale chcem to cislo na vahe vidiet co tam bolo mozno to moc riesim no trapi ma to ako ste na tom vy dik baby
@vanda12345 mozno bude za tym nejaky zdravotny problem nemas s niecim problemy neikedy to fakt ovplyvni...ja som tiez vecna bojovatelka s kilami takze viem ocom pises☹ach jaaaj obmedzovanie neustale a niekto zje aj klince ako sa povie a je chudy ....takze ani sa necudujem ze ta to trapi☹
dakujem baby ja jem 5x a malo a jej aj pecivo a mozno preto su dni kedy to je na nervy no co uz budeme bojovat dalej no nie
@vanda12345 no jasneee ze budeme stym bojovat ako sa len bude dat🙂))
Ahoj vsetko zacina v hlavec 80%uspechu pri chudnuti je strava. Ak jes malo telo ide do pozicie alarm a robi zasoby. Cize odporucam jest normalne ale zdravo. Ja sa stravujem podla intermiden fastin cize 8hodin jem a 16 ,,hladujem,,
Mne osobne sa to paci, pretoze nie som na diety. Takisto som pridala vela zeleniny, strukovin, rozne salaty, obmedzila pecivo, cestoviny, ziadny fast food a minimu alkohol a ide to dole. Este ale aj cvicim kazdy den okrem nedele