Spreje na chudnutie

babybear
1. feb 2024

Dobry večer,skúšali ste niektorá tieto spreje na chudnutie?vraj sa to nastrieka 1x pod jazyk a nemala by som mat tolko chuť na sladké a zrýchluje to metabolizmus.Stojí to okolo 80€.
Ďakujem.

galganka
1. feb 2024

Fungujú. Minieš stovku na toto a neostne na sladkosti. Bum - chudneš.

viestta
1. feb 2024

@galganka 👍

babybear
autor
1. feb 2024

@galganka Wau,to fakt funguje?Asi si to kúpim 😁

petamich
1. feb 2024

ze to ti americania este neobjavili (spominam ich schvalne, kedze maju najvyssie percento obeznych ludi)

nie naozaj to nefunguje 🙂

stanulienkat
1. feb 2024

Neveriiiiiim🤣
Ze som sa ja nedala na podnikanie....😁

alickapusinka
1. feb 2024

Funguje to tak akurat pre peňaženku ale váha dole nepôjde never.

mabenn
1. feb 2024

ja si myslim, ze za 80eur, aj keby to malo byt len placebo, to fungovat bude

mabenn
1. feb 2024

ked chces investovat do chudnutia, ti poradim: kup si za 20eur kilo proteinu a denne si daj vramci dalsej zdravej stravy...zasyti ta, udrzi svalstvo, a je to sladke k tomu ked das s prichutou

klip0
1. feb 2024

Ľudia nikdy nepochopia že žiadna zázračná tabletka/sprej na chudnutie neexistuje. A preto z toho budú firmy navždy ťažiť peniaze. 80€ investuj do trénera čo ti pomôže zorientovať sa

lija22
1. feb 2024

ok vidim keto,takze musis byt v ketoze hej. v ketoze sa chudne ale dostat sa do nej a udrzat sa nemusi byt vobec lahke. to predpokladam, ze mas nastudovane, ci ty si chces len streknut pod jazyk a cakat? 😃 to by sme si vsetky priali

stanulienkat
2. feb 2024

Inak......keby ten sprej rozleptal jazyk a dutinu ústnu, možno by si naozaj nemala chuť na jedlo a schudla by si.🤣😁