Ahojte,
väčšinou sa chudne do plaviek, ja som sa rozhodla chudnuť do zimnej bundy 🙂
Nájde sa tu spolubojovníčka ? O schudnutie som sa snažila už niekolko krát , mám pocit že to zlyhalo najmä pre absenciu morálnej podpory.
Diétu držať nejdem, tie mi v minulosti skôr uškodili ako prospeli. Začínam na trojcifernom čisle na váhe, uvítala by som spolubojovníčku s podobnou váhou.
PS : Dátum čisto náhodny 😀
Ďakujem a pekný deň všetkým
@flofi ahoj, idem tiez bojovat. Preco? Nie ze by ma stvalo ze som pri tele, pretoze uz nemam 20 a nerobim modelku, ale preto ze sa citim nemotorne a zle a aj preto ze slintam po peknych satach v obchodoch a nic z toho nenavleciem a ak nahodou vyzera to na mne ako stan . Tiez nie som za nejake hladovky a drasticke diety, lebo viem ze to udrzim tak 2 dni a potom to rychlo dozeniem, okrem toho ked som hladna ja odpadnem, alebo sa rozklepem (hypoglycemia)
@flofi takýchto tém je tu veľa a o chudnutí sa už napísali stohy textov a je milión zaručených diét a zázračných tabletiek. Z tohto nepomáha nič. Jediný recept je pohyb, jesť s mierou, v rovnováhe, no všetko, piť dostatok tekutín, nedržať žiadnu diétu ( to je len šok pre telo, čo má práve neskôr ten opačný efekt ), mať pozitívnu myseľ ( čo ako čítam, máš ), brať veci tak akosi s nadhľadom, netrápiť sa hlúposťami a veľa zdravého sexu. Držím palce.
@flofi stačí ked si kúpiš o 2 čísla menšiu..musí byť nehorázne drahá a aby si ju mala stále na očiach ..
vždy ked otvoríš skriňu,pohladkáš ju,mrkneš na ňu a povieš ,,neboj za chvílu ťa prevetrám ,, 😀 😀..
a uvidíš že ani tú chladničku nebudeš mať chuť otvoriť ked na nej budeš mať pricapnú účtenku 😀
ahoj zo srdca držím palčeky 🙂
urob to kvôli sebe, nech nik nie je taký pre koho to robíš a buď šťastná, pôjde to ľahšie 🙂
paaa
Ahoj...ja sa tiez chystam. ani nie tak chudnut, ale dat sa na udrzatelny zdravotny styl. Teraz som o tom dost studovala, zaujimala sa. Mam aj jedalnik vypracovany. Stotoznujem sa s názorom, ze k stihlosti sa treba prejest, nie prehladovat. A strava je zaklad. Najvacsia chyba pri chudnuti byva, ze sa ludia podvyzivia. akonahle nedavas telu dostatok zivin, uklada si zasoby aj z vody, lebo je vzstresovane, ze nedostane ani tolko, kolko potrebuje na bazal (to je moj pripad, ze jem asi polovicu toho, co by som mala). Takze ja sa idem naucit plnohodnotne jest. A samozrejme, idealne cvicit k tomu 🙂
@flofi tak ja by som potrebovala do oteplovačiek. To je jediné čo mi je doma malé a nemám za to náhradu. Riflí a nohavíc mám niekoľko veľkostí 😀
@kvetinka75 oteplovačky su tiež dobra motivacia 😀
@henikav ono, aj tak najviac zmoze strava. to ze cvicis ti zvysi svalovu hmotu, ktora pali viac energie a chudnes. Ale ked cvicis, mala by si umerne k tomu zvysit aj prijem potravy. co sa tyka cvicenia, mne vyhovuje aplikacia 30 dnova vyzva, mas tam cviky na kazdy den, rozne obtiaznosti a postupne pridavanie. a hormonalna joga 🙂. a teda dost vela jest. Uz som to skusala s tym jedlom, je to zahul, pripravovat si a premyslat o tom. Ale jedla som v podstate vsetko a dost, vôbec som nemala chut na sladke, spala som jak babo a celkovo, bolo mi dobre. Len potom prisli stresy a vyhovorky, ze nestiham 🙂 ale idem do toho znova
Ahojte dievčatá ... tento príspevok je pre mna ako znamenie 😂 že už mám konečne začať! Nemám síce trojciferné číslo, ale ani váha hraničiaca s 80kg nie je ťa, s ktorou sa cítim dobre. Najhoršie je, že mám po 2 pôrodoch diastazu a aj tuk a to všetko na bruchu, takze vyzerám ako tehotná a mám problém s oblečením. 🙁 Keď sedí veľkosť, nesedí v pase 😢 Mojim najväčším problémom sú sladké nápoje a sladkosti. Tých sa musím vzdať v prvom rade. Úprava jedálnička a cvičenie . Všetko postupne.
doporučujem znížiť príjem a zvýšiť výdaj....
ja to poznám troška inak: Nechudneme do plaviek, ale priberáme do kúpacieho kolesa...
@flofi o chudnutí do zimnej bundy som ešte nepočula, ale humor ti rozhodne nechýba 🙂
Držím palce!