Ahojte maminky. Potrebovala by som poradiť, či máte nejaké skúsenosti so spevňujúcimi krémikami na ovisnutú kožu na brušku. Či nejaké pomáhajú, či sú to iba zbytočne vyhodené korunky. Ďakujem.
@sense ☹ to naozaj žiadne nepomáhajú? A čo potom s tou kožou? Odrezať??? 🙂
ja pouzivam garnier na okamzite spevnenie, obycajne z DMka..cvicim a nateiram a mam pocit, ze pomaha🙂
@lucinocka a naozaj pomáha? Ja som tiež začala cvičiť-rada by som sa v lete obliekla do plaviek 😉
@lucinocka http://spevnujuce-pripravky.heureka.sk/garnier-... je to tento?
pokial je to cista koza na tu ti nepomoze nic, jedine chirurgicky zakrok, ak je tam tuk tak jedine cvicit...ziadny krem o samote ti nepomoze....keby to tak bolo plasticka chirurgia by bola na nic, a kazda z nas by mala dokonale brucho....
@rosnicka17 jj ten.. ja neviem, predtym som mala niveu na spevnenie..a ked cvicim tak mam pocit, ze pomaha..citim pevnejsiu kozu, neviem ci si to nahovaram, ale ta i tak sa niecim natieram po sprchovani🙂
@lucinocka Ďakujem, určite vyskúšam
@sense ja viem, už som začala cvičiť-tak uvidíme, či budú nejaké výsledky.
@rosnicka17 ak je to ovisnutá koža, tak nepomôže nič iné, ako plastický chirurg, či už sa jedná o brucho, prsia alebo bárs aj kožu na chrbte... žiadny krém,žiadne cviky, žiadny zázrak, len obyčajný skalpel a šikovný chirurg... ak sa jedná o ochabnuté svalstvo, tak cvičenie... ak sa jedná o diastázu brušného svalstva, tak opäť len plastika...
ženy, veď rozmýšľajte, aj obyčajný textil keď rozťaháte, tak nepomôže aviváž, ale nožnice !
úresne tak, vyhodene peniaze. Na kozu, ktora je natiahnuta tehotenstvami nepomaha ziadna kozmetika. Moze ju leda tak premastit, aby nebola vysusena, dodat jej aspon minimalnu pruznost, ale zazrak to nerobi a kozi to do povodnej velkosti nenapravi. Ani cvicenie na kozu nefunguje, koza nie je sval. 😖
ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu, super premastuje a nemala som vobec vysusenu pokozku,prestala ma svrbiet a nemala som taky pocit napatia.
zbytocne vyhodene peniaze....