Spevnenie tela za jeden mesiac

24. júl 2023

Zdravím prosím vás aké máte skúsenosti so spevnenim tela? Da sa to aj za 4 týždne? Nejako sa mi celé telo akoby trase 😅 potrebovala by som spevniť koľko minút mam denne cvičiť ďakujem

sissy27
24. júl 2023

Za 4 tyzdne by si chcela dat dokopy nieco co si roky zanedbavala? A za par minut denne? A vies ze cas destrukcie je nepriamo umerny casu konstrukcie?
Presne takto to nefunguje, ze rychlo teraz trosku pocvicim a hotovo…

denkabemommy
24. júl 2023

Cvičenie, viac vody, viac zeleniny, lymfodrenáž, masáže, spevňovacie krémy a síce zázraky nečakaj ale určite to bude lepšie 🙂

rooskoliv
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
24. júl 2023

za 4 týždne nečakaj zázraky...
keby si písala 4 mesiace - to by už znelo lepšie...

domiklik
24. júl 2023

Akú máš výšku váhu? Za mesiac aktívneho, disciplinovane ho tréningu, ktorý má hlavu a patu už reálne môžeš vidieť výsledky...

nika11103
24. júl 2023

@sissy27 pripomenuli ste mi ocinka 😘😘😘😘 akoby som jeho “počula”. Za rok nezmeníš to čo si 30 rokov zanedbávala …. 🥺😘

vanilkovazmrzka
26. júl 2023

Zlata 😃 ja cvicim pol roka, a stale sa trasiem v urcitych partiach 😃 svaly su pekne spevnene, ale zele ubuda pomalsie 😅

sense
26. júl 2023

Spevnenie za mesiac, neviem neviem.... Ale ak si dlho zo sebou nič nerobila tak za mesiac nečakaj zazraky

simca06022011
26. júl 2023

podla toho aka postava, ale podla mna sa trochu da... prost eked zacne clovek cvicit, posilnovat, ten "tonus" tela sa zmeni, cirkulaciou, pracou svalov... skus a uvidis.. ja som zacala kovli kolenu cvicit nohy pred 2t (a to fakt light hadam 4 cviky, lebo strasna bolest) a vidno mi to na stehnach napr. hned)

luxus10
26. júl 2023

na toto trasenie dobre pomaha pristroj vacushape,,,maju ho v niekt. posilkach, baby s tym maju aj do mesiaca slusne vysledky...inak spevnit treba hlavne osove svalstvo...

http://www.vacushape.cz/en