Zdravím prosím vás aké máte skúsenosti so spevnenim tela? Da sa to aj za 4 týždne? Nejako sa mi celé telo akoby trase 😅 potrebovala by som spevniť koľko minút mam denne cvičiť ďakujem
Cvičenie, viac vody, viac zeleniny, lymfodrenáž, masáže, spevňovacie krémy a síce zázraky nečakaj ale určite to bude lepšie 🙂
za 4 týždne nečakaj zázraky...
keby si písala 4 mesiace - to by už znelo lepšie...
Akú máš výšku váhu? Za mesiac aktívneho, disciplinovane ho tréningu, ktorý má hlavu a patu už reálne môžeš vidieť výsledky...
Zlata 😃 ja cvicim pol roka, a stale sa trasiem v urcitych partiach 😃 svaly su pekne spevnene, ale zele ubuda pomalsie 😅
Spevnenie za mesiac, neviem neviem.... Ale ak si dlho zo sebou nič nerobila tak za mesiac nečakaj zazraky
podla toho aka postava, ale podla mna sa trochu da... prost eked zacne clovek cvicit, posilnovat, ten "tonus" tela sa zmeni, cirkulaciou, pracou svalov... skus a uvidis.. ja som zacala kovli kolenu cvicit nohy pred 2t (a to fakt light hadam 4 cviky, lebo strasna bolest) a vidno mi to na stehnach napr. hned)
na toto trasenie dobre pomaha pristroj vacushape,,,maju ho v niekt. posilkach, baby s tym maju aj do mesiaca slusne vysledky...inak spevnit treba hlavne osove svalstvo...
Za 4 tyzdne by si chcela dat dokopy nieco co si roky zanedbavala? A za par minut denne? A vies ze cas destrukcie je nepriamo umerny casu konstrukcie?
Presne takto to nefunguje, ze rychlo teraz trosku pocvicim a hotovo…