Spevnenie brušného svalstva

7. nov 2023

Zdravim prosim vás chcem sa spýtať ma niekto skúsenosť s brušným svalstvom že sa rozhodol spevniť brucho ?Nie som tučná ale mám brucho dávam si pozor na stravu podľa tabuliek pečivo nemôžem koli zdravotným problémom.Sladkosti tie si dám občas.Za aký čas sa vám podarilo spevniť brucho ?Pripadne čo ste cvičili ?Dakujem

kkovacovak
7. nov 2023

Brucho cvičiť nemusíš ak ti ide o to na ňom schudnúť. Nedá sa schudnúť na jednom mieste cielene. Brucho je veľa o strave. Akékoľvek cvičenie cvičíš a ak ho cvičíš správne tak spevňuje aj brucho. Ale v tvojom prípade by som si skôr našla na nete nejaké core cvičenia. Je to posilnenie stredu tela, brucho, panvové dno.

majtik
7. nov 2023

Brucho cvičíš každým pohybom. Nedá sa cielene schudnúť len na jednom mieste. Strava ti to tiež neporieši, keďže dobre vieme, že aj keď si chudý a pohyb nemáš, tak to aj tak vyzerá. Dobrú postavu získaš jedine pohybom. Silový tréning, kardio, chôdza...
Core cvičenia sú samo osebe slabé, ak neprecvičuješ celé telo.

blanblan
10. nov 2023

No, ja som zozaciatku cvičila v podstate len brucho + beh, ted
a kardio. A áno mala som tam nejaký náznak tehličiek. Teraz tie tehly už mám trocha viac obalené tukom🤣😭ale zato silnejšie a brucho cvičím oveľa menej, a viac celé telo. Dobre cvičenia majú podľa mňa napr. Chris Heria a Caroline Girvan

autor
10. nov 2023

@blanblan dakujem pekne a koľko Vám to tak trvalo že ste mali náznak tehliciek?

blanblan
10. nov 2023

Čo ja viem, ale 6mes. možno aj menej. To som bola mladá, išlo to samo😆