Spalovače tukov

maminka4432
10. feb 2014

nehľadám rady o chudnutí.. zdravej strave, obmedzeniach, pohybe!!!!
ani zaručene tabletky na chudnute!
stravujem sa zdravo, cvičím... no moja vaha sa zastavila a.... chcem si objednať na podporu spalovač no nemám skúsenosť..
preto sa obraciam na Vás žienky o radu???
chcem ist o 8kg ešte dole! cvičím intervalový trening 5x v tyždni.. popri prechadzky a tak
poradte mi nejaky spalovač na podporu chudnutia. ďakujem
PS: nepíšte mi sem, že čo mam robiť aby som schudla.. to viem už som z vahou dosť klesla! a NEPOTREBUJEM rady tohto typu 😠

luba28
11. feb 2014

@maminka4432 doplnky pre kulturistov,...tam ti poradia,...na fb pisali asi tri,ze toto je super,ale nepamätam nazov,len viem,ze to tam kupovali,.... 😉

luciahaluskova
11. feb 2014

Ja som si kupila malinovy keton a zatial mozem len pochvalit.

maminka4432
autor
11. feb 2014

@luciahaluskova prosím ťa daš mi nejaky link?

lucula73
11. feb 2014

@luciahaluskova kde si kupila,aký?ak sa možem opýtať?lebo som tiež chcela,len sú s roznym obsahom ketonu..
@maminka4432 a xl-s medical si neskusila?to viaže tuky z potravy,ja som to neskušala,ale včera som čítala časopis Slovenka ,januárové čislo dáke a tam bolo 10 báb,čo bolo zapojené do projektu chudnutia s xl-s a veru pekne schudli,za dva mesiace tuším od 5 do nejakých 8-9kg... 😉

dada200
11. feb 2014

http://www.obchod.sportujeme.sk/vyziva-vyzivove...
@maminka4432 Ahoj, ja používam tento spaľovac A som spokojná, odporúčam.

maminka4432
autor
11. feb 2014

@lucula73 nie a ani nebudem !!! podla mna tieto reklamove ,,tabletky,, su čisty podvod... to by každy obezny chudol🙂
ja cvičím a preto potrebujem spalovač🙂

maminka4432
autor
11. feb 2014

@dada200 ahoj a kolko si shodila?

dada200
11. feb 2014

Popri cvičení a zdravej strave za mesiac 5 kg, ale začala som ho užívať az ku koncu prvého merania a váženia, tak uvidím tento mesiac.

dada200
11. feb 2014

@maminka4432 užívam ho na odporúčanie trénerov.

sashabb
11. feb 2014

@maminka4432 L-carnitin, ja som kupovala "obyčajny" v DM-ke v tabletach 😉 no vraj je lepší tekutý. No neštudovala som to nejak.

luciahaluskova
11. feb 2014

@maminka4432 ja som si to vydrazila na mimiaukciach zrovna to tam jedna baba mala 100ks za 10e,alebo skuste na zlavovom portali odpadnes.sk urcite je to tam vyhodnejsie.
@lucula73 ja v nich mam obsah 100mg

nyusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucinocka
11. feb 2014

ja pouzivam tento uz dva tyzdne http://www.natur-sport.cz/carnitin-synephrine-/...
Bol v akcii v Tescu. Som spokojna. Zacinam vidiet svaly na bruchu, na ktore som uz aj zabudla, ze su 😀 😀
Berie sa hned pred ranajkami a druha 30 min pred cvicenim, co mi vyhovuje a je to relativne velke balenie.
Dokonca mi staci aj ta davka kofeinu co je v nich, ze som prestala pit kavu🙂

lucinocka
11. feb 2014
maminka4432
autor
11. feb 2014

@nyusika ahoj myslíš niečo taketo??? možem si toť objednať?
http://www.muscleking.sk/detail.php?vyrobku=144...

nyusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silvia216
11. feb 2014

@maminka4432 ja ti odporúčam toto http://www.kompava.sk/produkt/kompava-thermofit... je to velmi dobrá vecička 😉

lucula73
11. feb 2014

@nyusika a ty si ho užívala,ten lipo6....?bo tam píšu,že pre kulturistov 😕

lucula73
11. feb 2014

@nyusika aha,teraz som zbadala,že si hodila iný prípravok 😉

nyusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminka4432
autor
11. feb 2014

@silvia216 a máš nejake vysledky s týmto prípravkom? ja cvičím a nechcem nič zadarmo! len nemam motiváciu ked nič sa nedeje:( a potrebujem nakopnuť 😲

lili_mia
11. feb 2014

@maminka4432 Možno máš nevhodne nakombinovanú stravu. Narážam na stravu pred a po tréningu, večer jedávať len bielkoviny, vedieť čo sa smie, čo nesmie po tréningu. Ja som pila mlieko až som si všimla, že to má až trojnásobok sacharidov oproti bielkovinám. Na fitness stránkach som si našla približnú stravu pred a po tréningoch a mlieko tam vylúčili, aj energetické musli tyčinky, pečivo, cestoviny. Človek si niekedy myslí, že napr tuniakový šalát s cestovinou a zeleninou, že aký je super. Áno, je super, a je veeeeeľmi kalorický pre tie cestoviny, následne tomu treba prispôsobiť zvyšok stravy počas dňa a intenzitu tréningu.

silvia216
11. feb 2014

@maminka4432 mám s tým velmi dobre skúsenosti. Pred dvoma rokmi som schudla 15kg behom 3 mesiacov, pravdaže som aj cvičila a zmenila stravu ale nebolo to nič extra. Ked som si dala jednu tabletku tak som bola ako zajačik duracel, vydržala som dve hodiny cvičiť kardio 😀 a hlavne ti poradím vykašli sa na váhu!!!! je uplne jedno kolko vážiš, ked vyzeráš dobre. Fitnessky určite nemajú 50kg, ale kolkokrát aj 70 a nie preto že by mali tuk, ale preto, že majú svaly. Takže určite by som sa zamerala viac na vyzor ako na váhu.

jalucija
11. feb 2014

@maminka4432 LIPO6 ako pise kocka hore je top a inac zvycajne spalovace obsahuju kofein, zeleny caj, a Lkarnitin tak pozor na tlak. A samozrejem porovnavaj aj obsah latok v mg. Cim viac tym silnejsi. Ja objednavam z iherb.com. Treba to poriadne postudovat ak nechces kupovat predrazene vyrobky u slovakov.
Drzim palce.

maminka4432
autor
11. feb 2014

@jalucija a nedaš mi nejaky typ? prosím som v tomto laik

lucia006
11. feb 2014

Priamo od fitnesky mam spalovac tukov vola sa CLA whit green tea plus L-carnitine za 2 tyzdne mam 4kg dole a to beriem raz rano dva na obed kapsule a necvicim iba bezna zataz pri dietati,da sa objednat aj na nete , 😉 mozem odporucit

elvira12
11. feb 2014

@maminka4432 zo spalovacov najlepsi z nich je radove LIPODEX , potom LIPO6-ku alebo ThermX, nic ucinejsie nepoznam... Treba este doplnit CLAcko a mozno Carnitine a spravnych casoch a mnozstvach uzivat...

maminka4432
autor
11. feb 2014

@silvia216 jasne vaha nieje všetko akurat dnes som si kukala svoju bilanciu a všimla som si, že pred 3 rokmi ešte pred tehu som mala tak isto vahovo ako dnes... avšak všade + 3cm, brucho, +3cm zadok, +3cm stehno🙂
takže teraz som asi svalnatejšia ako vtedy 😀 mne nejde ani o kg ale o cm!!!!! a pocite, že ked si sadnem nepuknem🙂
len potebujem ešte zabrať..

maminka4432
autor
11. feb 2014

@lili_mia prosím ťa a potadíš mi? čo by som mala papkať po cviku...
kľudne aj IP
veľmi vdaka... mno som už čítala len do praxe to neviem zaradiť! potrebujem poradiť🙂
ps: všetkym dakujem za cenné rady!