Ahojte ma niekto skusenosti so spalovacom tukov?dakujem krasne
Úprava jedálnička,a veľa pohybu je najlepší spaľovač,ziadne piluky ,nápoje a iné veci ktoré zaručia len jojo efekt....😉
No,aj krematórium zaberá...
Popri uprave stravy a hlavne pri cviceni, kedy zahreju organizmus a tym sa zrychli metabolizmus su dobre termospalovace. Ale zazraky necakaj... A hlavne, ide to aj bez nich.
@ketrin1211 nezmysli ..a na vyse casto s nebezpecnymi neziaducimi ucinkami.
potrebujes zmenu jedalnicka , kaloricky deficit cca 500 cal a pravidelny sport.
Zmena jedálnička a cvičenie -najlepši spalovač 😉 ja som takto schudla 30kg , tiež sa mi veľmi do toho nechcelo ,ale spomienka na ten úžasný pocit po cvičení (doma -kardio+silovy trening s činkami) ma prinútilo ísť si zacvičiť a neskôr ,keď som mala oddychový deň som až mala absťaky za cvičením 😂 je to lem o zvyku 🙂 a strava sa dá krásne pestro upraviť, ani sa obmedzovať netreba, keď je chuť na sladké su stovky fit receptov na výborne koláče a dezerty . 🙂
Mne pred tehotenstvom pomohlo navštevovať hypoxi stroje.
Mali sme ich v PU ale teraz sa presťahovali do BA 😫😫😫 Takže po tehotenstve budem asi len nezrat 🙄
Skus pozriet stranku na ig krasna.s.valentus ponukaju kavu caj dokonca dzus na chudnutie bez niakeho dodrziavania jedalnicka alebo cvicenim popritom a naozaj funguju.
to ani nekupuj, radšej si choď zabehať....to je lepší spaľovač tukov 🙂